Φόρμα αναζήτησης

Σακκάς: «Έκανε τη διαφορά η ποιότητα παικτών της ΑΕΚ / Θα πολεμήσουμε»

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της Αλκής, Κώστας Σακκάς, μετά την ήττα της ομάδας του με 2-0 από τους κιτρινοπράσινους στο τοπικό ντέρμπι [...]

Read More...

Στην ποιότητα κάποιων παικτών της ΑΕΚ που έκρινε το παιχνίδι στάθηκε ο προπονητής της Αλκής, Κώστας Σακκάς, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 2-0, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα συνεχίσει την προσπάθεια και θα πολεμήσει για να πετύχει τον στόχο της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σακκάς:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ.

Ήρθαμε ξέροντας τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, την ποιότητα της ΑΕΚ και κάποιων ποδοσφαιριστών της. Μπήκαμε καλά και προσπαθήσαμε να κλείσουμε τον κεντρικό διάδρομο, εκεί που η ΑΕΚ φορτώνει. Μπορούσαμε να προηγηθούμε και αν τα καταφέρναμε ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Η ποιότητα της ΑΕΚ σιγά-σιγά βγήκε στο γήπεδο.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, κάναμε καλό παιχνίδι, κρατήσαμε ως ένα σημείο τον αντίπαλο όμως η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών τη ΑΕΚ έκανε τη διαφορά.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Η Αλκή θα είναι εκεί και θα πολεμήσουμε για να πετύχει τους στόχους της».

Send this to a friend