Φόρμα αναζήτησης

Ρίχνει «δίχτυα» στην κυπριακή αγορά η Πάφος

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Παρασκευής 24/5)

Σε περίοδο προγραμματισμού ενόψει της νέας περιόδου βρίσκονται στην Πάφος FC. Σε αυτό το στάδιο αξιολογούνται διάφορες περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν τον σύλλογο.

Αναμένεται ότι το καλοκαίρι θα είναι μακρύ, όμως το θετικό είναι ότι υπάρχει μια καλή βάση παικτών πάνω στους οποίους θα «χτιστεί» το νέο ρόστερ.

Ο προπονητής έχει δώσει την έκθεσή του για τις προτάσεις του όσον αφορά τις κινήσεις προγραμματισμού. Ο Κόπιτς με τους συνεργάτες του έχουν συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Πληροφορίες φέρουν την ομάδα να ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα Βεσελόφκσι της Νέας Σαλαμίνας (φέρεται να υπάρχει συμφωνία), αλλά και για τον ακραίο αμυντικό της Δόξας Περέιρα. Δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές που είχαν εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες.

Στην Πάφο δεν το κρύβουν ότι αξιολογούν και αναζητούν παίκτες από την κυπριακή αγορά. Όσον αφορά τον Καρώ που ήταν με υποσχετική από τον Απόλλωνα, πρόθεση είναι να παραμείνει και την επόμενη χρονιά στην ομάδα.

Δύσκολα θα αποχωριστεί την έδρα της («Στέλιος Κυριακίδης») την νέα περίοδο η Πάφος, αφού το δημοτικό στάδιο Γεροσκήπου χρειάζεται αρκετά βελτιωτικά έργα για να πληροί τις προδιαγραφές.