Φόρμα αναζήτησης

«Ψήνεται ανατροπή με Ζαχίντ, πιο κοντά στον Παναθηναϊκό»

Για ανατροπή των δεδομένων στην υπόθεση Ζαχίντ και τις πιθανότητες μεταγραφής του από τον ΑΠΟΕΛ στον Παναθηναϊκό κάνει λόγο η ελλαδική ιστοσελίδα gazzetta.gr, επικαλούμενη πληροφορίες και κυπριακών ΜΜΕ.

Όπως αναφέρεται, η διαρροή από πλευράς πρασίνων για απόσυρση του ενδιαφέροντός τους για τον άσο των γαλαζοκιτρίνων αποτέλεσε κίνηση τακτικής που έφερε αποτέλεσμα, με τους πρωταθλητές μας να φέρονται έτοιμοι να ανάψουν το… πράσινο φως για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή στο τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το gazzetta.gr:

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αυτό το καλοκαίρι έναν ποδοσφαιριστή να του κάνει δημιουργική διαφορά στην μεσαία γραμμή και ο Γκάγιας Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ αποτελεί τον διακαή πόθο του Γιώργου Δώνη, ο οποίος τον γνωρίζει άριστα από την κοινή τους θητεία στον κυπριακό σύλλογο.

Το πρωί της Τρίτης ο Παναθηναϊκός διέρρεε την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Νορβηγό μέσο,ωστόσο, όπως διαβάσατε αποκλειστικά στο gazzetta.gr, το «τριφύλλι» έκανε μια κίνηση τακτικής και ήθελε να πιέσει το ΑΠΟΕΛ για να… τρέξουν οι εξελίξεις! Για αυτό εξάλλου και επιβεβαιώθηκε το όνομα του Ρόντεν, ενός παίκτη που βρίσκεται στην λίστα αλλά δεν «τρελαίνει» τον Έλληνα προπονητή.

Μία κίνηση που όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Κύπρο έφερε πιο κοντά από ποτέ τις δύο πλευρές. Εξάλλου, όπως έχουμε αναλύσει ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει την πολυτέλεια (ειδικά αν δεν μπει στους ομίλους του C.L) να επιβαρύνει τον «φουσκωμένο» φετινό προϋπολογισμό του με ένα τόσο σημαντικό συμβόλαιο για έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται.

Στην μεγαλόνησο, λοιπόν, αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανή η ολική ανατροπή δεδομένων και πως το ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμο να ανάψει το… πράσινο φως για τον δανεισμό του διεθνή άσου.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, εμμένουν στην επίσημη διαρροή περί απόσυρσης ενδιαφέροντος, έχοντας κάνει εδώ και μέρες την καλύτερη δυνατή πρόταση με βάση τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.