Φόρμα αναζήτησης

Ψάχνει κάτι καλύτερο (έξι αποχωρήσεις στον Απόλλωνα)

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στις τάξεις του Απόλλωνα σχετικά με τα ζητήματα προγραμματισμού, καθώς η πόρτα της εξόδου στους «γαλάζιους» άνοιξε και το τρένο της φυγής, ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, αριθμεί ήδη τους πρώτους επιβάτες.

Όπως γνωστοποίησε σήμερα (26/5) η διοίκηση του Απόλλωνα οι Γιώργος Πελαγίας, Ντούντου Παραϊμπά, Αρκάντιους Πίεχ, Μοντέιρο Σεμέδο και Μάριο Σέρτζιο δεν έχουν θέση πλέον στο «γαλάζιο» ρόστερ, ενώ από την ομάδα αποχωρεί επίσης ο Τιάγκο Γκόμες, του οποίου ολοκληρώθηκε ο δανεισμός από την πορτογαλική Μπράγκα. 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξης:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την αποχώρηση έξι ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της ομάδας, ευχαριστώντας τους παράλληλα για την σημαντική συνεισφορά τους στο να διεκπεραίωση επιτυχώς τους στόχους της στην αγωνιστική περίοδο 2016-2017!

Αναλυτικά:

1.     Γιώργος Πελαγίας (Ελεύθερος)
2.     Ντουντού Παραϊμπά (Ελεύθερος)
3.     Αρκάντιους Πίεχ (Ελεύθερος)
4.     Τιάγκο Γκόμες (Λήξη δανεισμού από την ομάδα της Μπράγκα)
5.     Μοντέιρο Σεμέδο (Ελεύθερος)
6.     Μάριο Σέρτζιο (Ελεύθερος)

Υ.Σ Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας ότι για τα μεταγραφικά θέματα θα υπάρχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση από τα επίσημα μέσα της ποδοσφαιρικής εταιρείας, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ανάπτυξη διαφόρων σεναρίων τα οποία μόνο κακό μπορούν να επιφέρουν στο σύλλογο».

Ευχαριστίες στους κ.Ρούσο και κ.Χριστοδούλου

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ και όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής μας ομάδας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους δυο ορθοπεδικούς ιατρούς μας κ.Κωνσταντίνο Ρούσο και κ.Χριστόδουλο Χριστοδούλου για τις υπηρεσίες τις οποίες παρείχαν τα τελευταία δυο χρόνια στα οποία ευτύχισαν να πανηγυρίσουν  την κατάκτηση των κυπέλλων 2016 και 2017 και το Σούπερ Καπ το 2016.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού ευχαριστεί εκ νέου τους δυο ιατρούς και τους εύχεται κάθε επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία».