Φόρμα αναζήτησης

Προσθήκες για αναβάθμιση της ποιότητας στη Δόξα

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»

της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τετάρτης 23/5)

Η Δόξα διαθέτει ένα καλό κορμό ποδοσφαιριστών και σε αυτόν θα κτίσει ενισχύοντας την ομάδα με ποιοτικές μεταγραφές που θα ανεβάσουν το επίπεδο της. Το πλάνο της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Μπορεί να υπήρξαν ανακατατάξεις στο υφιστάμενο ρόστερ, όμως οι ιθύνοντες του σωματείου κατάφεραν και κρατήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας.

Βασικά συνεχίζει τουλάχιστον μια δεκάδα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ήταν παίκτες οι οποίοι τράβηξαν αρκετό κουπί στη φετινή περίοδο. Πρόκειται για τους Ενιφούλ, Λ. Κάρλος, Ασαμόα, Μπα, Γκρεμσλ, Ζατλ, Ναρ, Άδωνη, Μουκτάρη και Νγκουενέ, χωρίς να υπολογίζονται και κάποιοι νεαροί οι οποίοι θα παραμείνουν στην ομάδα. Μέχρι στιγμής η Δόξα έχει προχωρήσει σε πέντε προσθήκες στο ρόστερ και έπονται άλλες τόσες για να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός.

Από την ομάδα παρελθόν θα αποτελέσει ο Σαντίκ που μάλλον συνεχίζει είτε στο Κουβέιτ είτε στη Σαουδική Αραβία. Ο Θωμάς Ιωάννου δεν θα παραμείνει στο ρόστερ αφού επιστρέφει στην ΑΕΚ.

Οι πράσινοι έχουν ολοκληρώσει τέσσερις μεταγραφές, ενώ έχουν έρθει σε συμφωνία με ακόμη έναν ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον 26χρονο Γκανέζο αμυντικό μέσο Εμανουέλ Φριμπόνγκ, τον 28χρονο Μεξικανό μέσο Έντκερ Πατσέκο, τον 21χρονο Πορτογάλο δεξιό μπακ Ζοέλ Περέιρα και τον τερματοφύλακα Γιώργο Λοΐζου. Την ίδια στιγμή έχουν συμφωνήσει με τον Πορτογάλο αμυντικό Φρανσίσκο Μανουέλ Γκεράλντο Ρόσα, γνωστό ως Κίκο, ο οποίος αγωνιζόταν στην πορτογαλική Ακαντέμικο Βισέου.

Στη Δόξα είναι πάντως σε αναμονή της απάντησης του Ρεδόνδο σχετικά με την πρόταση που του υποβλήθηκε για την ανανέωση της συνεργασίας του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.