Φόρμα αναζήτησης

Προς Λιοπέτρι η «επίσημη πρώτη» της Ανόρθωσης

Την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και συγκεκριμένα το Λιοπέτρι φαίνεται πως επιλέγει η Ανόρθωση για την πραγματοποίηση της πρώτης «επίσημης» προπόνησης ενόψει της νέας σεζόν.

Ως γνωστόν τα έργα που γίνονται στον χορτοτάπητα του «Α. Παπαδόπουλος» ανάγκασαν τους κυανόλευκους να ψάξουν άλλο γήπεδο με το ΓΣΖ που φερόταν να είναι το… φαβορί να αφαιρείται τελικά από τη λίστα των υποψηφίων λόγω του ότι κι εκεί γίνονται βελτιωτικά έργα.

Οι επιλογές της Ανόρθωσης ήταν πλέον το στάδιο «Αμμόχωστος» και η ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, με την «Κυρία» να διαλέγει τελικά το γήπεδο του Αχυρώνα στο Λιοπέτρι, το οποίο αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφθηκε, μένοντας ικανοποιημένη καθώς κρίθηκε πως μπορεί να φιλοξενήσει την πρώτη προπόνηση και τον κόσμο της ομάδας.

Πρόκειται εξάλλου για περιοχή με πολύ μεγάλο όγκο φιλάθλων της «Κυρίας», οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερά το παρών τους.

Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιούλη -με επικρατέστερη ημερομηνία τις 3/7- και σχετική ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες αναμένεται εντός του επόμενου τριημέρου.

Πέραν από τον Τιμούρ Κετσπάγια, που από μόνος του θα λειτουργήσει ως… πόλος έλξης, οι φίλοι της Ανόρθωσης θα δουν στο Λιοπέτρι και αρκετά νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Δεδομένα στην πρώτη προπόνηση θα βρίσκονται οι Γκαλίτσιος, Βασιλακάκης, Χατζηβασίλης και Σελίν, ενώ μέχρι τότε αναμένεται να επισημοποιηθούν και οι συμφωνίες με τους Μαργκάσα, Λόρια, Οκριασβίλι και Βργκοτς, χωρίς να αποκλείεται να προκύψουν στο ενδιάμεσο κι άλλες μεταγραφές, με τον Μουρτάζ Νταουσβίλι να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Επιβεβαίωσε για Ανόρθωση χωρίς να πει πολλά ο Νταουσβίλι