Φόρμα αναζήτησης

Πρόδρομος: «Το είπα στην Αστάνα, το λέω και τώρα» – Τι ανέφερε για προγραμματισμό και Χάνι

Δηλώσεις στη Cytavision παραχώρησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, αμέσως μετά τη νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα που σε συνδυασμό με το 1-1 της ΑΕΚ με τη Νέα Σαλαμίνα έστεψε τους γαλαζοκίτρινους πρωταθλητές για 28η φορά και 7η διαδοχική, κάτι που συνιστά ρεκόρ.

Το αρχικό του σχόλιο:

«Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες, τους προπονητές και τον κόσμο, που φέτος υποφέραμε αρκετά, δεν τον είχαμε κοντά μας. Ήταν μια παράξενη χρονιά. Το είπα στην Αστάνα ότι έχουμε φέτος το καλύτερο ρόστερ, το λέω και τώρα, παρόλο που δεν μπορέσαμε τα τελειώσουμε πιο νωρίς το πρωτάθλημα. Μπορούσαμε να το τελειώσουμε πιο νωρίς.

Για το έβδομο σερί πρωτάθλημα: «Είναι ένα ρεκόρ που δεν το έχει πετύχει καμία άλλη κυπριακή ομάδα. Σημαίνει ότι γίνεται αρκετά σοβαρή δουλειά. Εγκαινιάσαμε και το προπονητικό κέντρο που είναι στολίδι για εμάς. Ελπίζω ότι φέτος θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας στην Ευρώπη».

Για τον προγραμματισμό: «Ο προγραμματισμός δεν σταματά ποτέ. Έχουμε ανθρώπους στο εξωτερικό που δουλεύουν συνεχώς. Έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι. Έχουμε και αρκετά συμβόλαια που λήγουν. Τώρα με ηρεμία θα κάτσουμε κάτω να δούμε τις προτεραιότητες. Δεν θα κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά κινήσεις ουσίας».

Για τον Χάνι: «Όντως θα είχα ταξίδι και το ανέβαλα, μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις, τώρα με ήρεμο μυαλό θα εντατικοποιηθούν και θα δούμε πώς θα καταλήξει».