Φόρμα αναζήτησης

Πολλά τα ανοικτά μέτωπα στην ΑΕΛ

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Πέμπτης 31/5)

 

Οι ιθύνοντες της ΑΕΛ έχουν σκοπό να κλείσουν τις εκκρεμότητες του υφιστάμενου ρόστερ και μετά να δώσουν βάρος στη μεταγραφική ενίσχυση.

Αν και ο Μάριος Πεχλιβάνης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των γαλαζοκιτρίνων, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του, εντούτοις ακόμη να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τον σύλλογο των γαλαζοκιτρίνων. Κι αυτό γιατί τους διοικούντες και τον Ντούσαν Κέρκεζ απασχολούν άλλα ζητήματα αυτή τη στιγμή.

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους, σε συνεργασία με τον προπονητή, επιθυμούν πρώτα να κλείσουν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν σε ό,τι αφορά τους παίκτες που θα συνεχίσουν ή όχι στην ΑΕΛ στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δεν είναι και λίγα τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν. Αυτά αφορούν τις προτάσεις για ανανέωση των συμβολαίων σε Αϊρόσα και Κυριάκου, καθώς και τους παίκτες που έχουν συμβόλαια με την ΑΕΛ και τη νέα σεζόν αλλά για διάφορους λόγους ίσως συνεχίσουν σε άλλες ομάδες του εξωτερικού την καριέρα τους, όπως είναι οι Τζούνιορ, Λαφράνς, Βοζίνια, Σασί, Σοάρες, Μπενίτεθ, Τεξέιρα και Γκαμπιονέτα.

Χωρίς να αποκλείεται να διαφοροποιηθούν κάποια δεδομένα, κάποιοι παίκτες φαίνεται να συνεχίζουν και για τη νέα χρονιά. Όπως είναι οι Τεσέιρα, Ιρένε, Νικολάου, Σίλβα, Τόρες, Ρομάν, Μαύρου, Ηλία, Γερολέμου, Γουίλερ, Αβραάμ και Ζντραφκόφσκι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτό που αναμένουν στην ΑΕΛ για να μπορέσουν να ενισχύσουν το ρόστερ είναι να ξεκαθαρίσουν οι πολλές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Ακολούθως και αναλόγως με το πόσοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ θα γίνει και ο απαραίτητος εμβολιασμός.

Πρόταση για επέκταση

Οι ιθύνοντες των γαλαζοκιτρίνων θέλουν να στηριχτούν τα επόμενα χρόνια στο κυπριακό στοιχείο και μέσα στο πλαίσιο αυτό ασκούν πίεση στον Κύπριο επιθετικό Μάριο Ηλία για να επεκτείνει το συμβόλαιό του το οποίο ολοκληρώνεται το 2019.

Ο παίκτης φέρεται να είναι θετικός, εντούτοις οριστικές εξελίξεις για το θέμα αναμένεται να προκύψουν όταν ξεκαθαρίσουν τα διάφορα ζητήματα που προαναφέραμε.