Φόρμα αναζήτησης

Ποδοσφαιριστές και στελέχη μιλούν για το Ενιαίο Ασφαλιστικό Σχέδιο του ΠΑΣΠ

Δηλώσεις ποδοσφαιριστών και στελεχών αναφορικά με τη σημαντικότητα του Ενιαίου Ασφαλιστικού Σχεδίου του ΠΑΣΠ και της εταιρείας MetLife παραθέτει ο Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, σε σχετικό δελτίο Τύπου που δημοσίευσε.

Διαβάστε όσα αναφέρονται…

Στο Ενιαίο Ασφαλιστικό Σχέδιο του ΠΑ.Σ.Π., που γίνεται με τη συνεργασία της εταιρείας MetLife και στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες όλων των ηλικιών και όλων των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ και του Αγροτικού, εντάχθηκαν 1304 ποδοσφαιριστές τη σεζόν 2017/18, από τους οποίους οι 52 χρειάστηκαν επεμβάσεις συνολικής αξίας 130 χιλιάδων ευρώ, τις οποίες κάλυψε η ασφαλιστική εταιρεία!

Στη δεύτερη σεζόν λειτουργίας του σχεδίου (2018/19), ασφαλίστηκαν 1576 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι 61 πραγματοποίησαν επεμβάσεις μετά από τραυματισμό συνολικής αξίας 232 χιλιάδων ευρώ τις οποίες κάλυψε η ασφαλιστική.

Ζητήσαμε από μερικούς ποδοσφαιριστές και στελέχη ομάδων που συμμετείχαν στο Ενιαίο Ασφαλιστικό Σχέδιο του ΠΑ.Σ.Π. να μας μιλήσουν για τη σημαντικότητα της ασφάλισης:

Ανδρέας Φράγκος (ΕΝΠ/ΑΕΛ)

«Είναι πολύ σημαντικό όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι ασφαλισμένοι. Έχουμε ένα επάγγελμα το οποίο επιβάλλει να είμαστε ασφαλισμένοι. Με το Ενιαίο Ασφαλιστικό Σχέδιο για τα μέλη του ΠΑ.Σ.Π., νοιώθεις μια σιγουριά ότι αν τύχει ένας τραυματισμός θα έχεις την ασφαλιστική εταιρεία που θα σε βοηθήσει, όπως έγινε και με την περίπτωση μου».

Ανδρέας Λεμέσιος (Ανόρθωση)

«Δυστυχώς είχα την ατυχία να τραυματιστώ δύο φορές στις δύο τελευταίες σεζόν όπου ήμουν ασφαλισμένος στο Ενιαίο Ασφαλιστικό Σχέδιο του ΠΑ.Σ.Π. και η συνεργαζόμενη ασφαλιστική εταιρεία κάλυψε τις επεμβάσεις μου. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το σχέδιο που εξασφάλισε ο ΠΑ.Σ.Π. για τα μέλη του, αφού αποφεύγεται τυχών ταλαιπωρία για έναν ποδοσφαιριστή ενώ μειώνει και τα έξοδα της ομάδας του».

Μάριος Χριστοδούλου (Επιχειρησιακός Διευθυντής ΑΠΟΕΛ)

«Ο ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει συχνά και συμμετέχει σε αγώνες σε όλη την Ευρώπη. Επίσης έχει συνεργασίες με κορυφαίους εξειδικευμένους ιατρούς και ιατρικά κέντρα σε όλη την υφήλιο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να νιώθουμε ότι το ασφαλιστικό μας πλάνο προσφέρει τις απαραίτητες καλύψεις, χωρίς να μας περιορίζει στην επιλογή των ιατρών που θα χειρουργήσουν και θα περιθάλψουν τους ποδοσφαιριστές μας. Η συνεργασία μας με τον ΠΑΣΠ ήταν εξαιρετική την πρώτη χρονιά της συμμετοχής μας στο ενιαίο ασφαλιστικό πλάνο και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Κυριάκος Δημητρίου (Εκπρόσωπος Τύπου ΑΕΚ)

«Την σεζόν 2018/19 είχαμε κάποιους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών στην ομάδα όπως για παράδειγμα ο Florian και ο Igor Silva. Είναι πολύ σημαντικό μια ομάδα να παίρνει τα μέτρα της ασφαλίζοντας τους ποδοσφαιριστές της διότι κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί σε μια σεζόν».