Φόρμα αναζήτησης

Πετυχημένη σε όλα τα επίπεδα η Δόξα

Από συγκυρίες δεν τα κατάφερε να μπει στην εξάδα, ή αν θέλετε δεν το πίστεψαν οι ίδιοι οι παίκτες που σε κάποια φάση είχαν το πάνω χέρι [...]

Read More...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 12/5)

 

Στη Δόξα μια επιτυχημένη χρονιά από όλες τις απόψεις φθάνει στο τέλος της. Αύριο είναι ο τελευταίος αγώνας με την Πάφο και η διοίκηση, μαζί με τους χορηγούς και τους λιγοστούς φίλους της ομάδας, έχει καταφέρει να κλείσει τη χρονιά χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες και έχοντας κάνει μια πολύ καλή πορεία.

Έπαιξε ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο των τελευταίων χρόνων και έκανε μια πορεία που άφησε άπαντες ικανοποιημένους στον σύλλογο.

Ο προπονητής Λούκας Χατζηλούκας μαζί με τους συνεργάτες του αλλά και τη διοίκηση κατάφεραν να φέρουν παίκτες ποιότητας και να φτιάξουν μια αξιόμαχη ομάδα που έδειξε φέτος ότι μπορούσε να κτυπήσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο και να πάρει βαθμούς μέσα σε κάθε έδρα.

Από συγκυρίες δεν τα κατάφερε να μπει στην εξάδα, ή αν θέλετε δεν το πίστεψαν οι ίδιοι οι παίκτες που σε κάποια φάση είχαν το πάνω χέρι.

Μένει λοιπόν το τελευταίο παιχνίδι με την Πάφο και αν η Δόξα κερδίσει, τότε θα καπαρώσει και την 1η θέση του β’ ομίλου.

Είναι πάντως γεγονός ότι έχει μαζέψει μια αγωνιστική πριν από το τέλος 48 βαθμούς, που αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας.

Πάντως, η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη και όλα θα ειπωθούν και θα παρουσιαστούν προσεχώς στη γενική συνέλευση.

Send this to a friend