Φόρμα αναζήτησης

Περνάνε από κόσκινο τους υποψήφιους στην Ομόνοια

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τετάρτης 22/5)

Αρκετά ανοικτά μέτωπα υπάρχουν στην Ομόνοια, με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται σε εγρήγορση.

Πρώτος στόχος των τριφυλλοφόρων είναι βεβαίως η πρόσληψη του προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο.

Η προσπάθεια για να βρεθεί ο εκλεκτός βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο παρόν στάδιο η όλη διαδικασία είναι σε πρώιμο στάδιο, όμως αξιολογούνται διάφορες περιπτώσεις τεχνικών.

Όταν βρεθούν αυτοί που θα πληρούν τα κριτήρια, ακολούθως θα δημιουργηθεί μια μικρή λίστα, μέσα από την οποία οι άνθρωποι των πρασίνων θα καταλήξουν σε αυτόν που θεωρούν κατάλληλο να αναλάβει το τιμόνι του μεγάλου καραβιού που λέγεται Ομόνοια.

Στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι πράσινοι, γίνεται προσπάθεια για συγκέντρωση πληροφοριών για διάφορους υποψήφιους, όπως είναι η αγωνιστική τους φιλοσοφία, ο τρόπος δουλειάς τους, ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά τους, οι οικονομικές τους απολαβές, αλλά και κάποια άλλα σημαντικά στοιχεία που θα βοηθήσουν στο να παρθεί η τελική απόφαση.

Ο νέος προπονητής θα πρέπει να βρεθεί μέσα στο επόμενο διάστημα, έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει και ο προγραμματισμός και να είναι σχεδόν όλα έτοιμα με την έναρξη της προετοιμασίας της Ομόνοιας, αρχές Ιουλίου.

Σε εξέλιξη ο προγραμματισμός…

Όπως και να έχει όμως, ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που έχει αναλάβει αυτό το κομμάτι πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα αρκετά ταξίδια και είδε ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν.

Για την ώρα αυτό που μπορούμε να πούμε, είναι πως οι πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο με κάποιες περιπτώσεις παικτών, όπως είναι αυτή του Τιάγκο (που αποχώρησε από τη Νέα Σαλαμίνα), αλλά και κάποιων άλλων που έχουν ξεχωρίσει.

Το σίγουρο είναι πως ο προγραμματισμός της Ομόνοιας προχωρά σύμφωνα με το πλάνο που έχει καθοριστεί και υπάρχει αισιοδοξία πως με την έναρξη της προετοιμασίας το ρόστερ θα είναι έτοιμο σε αρκετά μεγάλο βαθμό.