Φόρμα αναζήτησης

Πάρντο: «Με δάκρυα γράφω αυτές τις γραμμές, σας αγαπώ / Συγχαρητήρια Ένωση»

Με ανάρτησή του στα ΜΚΔ ο Ούρκο Πάρντο αποχαιρετά την Αλκή ευχαριστώντας όσους την αποτελούν, ενώ με καθαρό μυαλό, όπως τονίζει, πλέον, συγχαίρει την Ένωση που τους κέρδισε και παρέμεινε στην κατηγορία.

Το μήνυμα του Πάρντο:

Είναι με δάκρυα που γράφω αυτές τις γραμμές. Αυτή είναι η εικόνα (σ.σ. δείτε την πιο κάτω) με την οποία  θα θυμάμαι την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, το προσωπικό και τη διοίκηση της Αλκής. Έμαθα τόσα πολλά αυτή την σεζόν. Και είχα τη μεγάλη ευχαρίστηση να είναι κάθε μέρα με αυτούς τους ανθρώπους.

Τώρα με το μυαλό ήρεμο και καθαρό, θέλω επίσης να συγχαρώ την Ένωση που κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία και έσωσε τα πάντα στο γήπεδο σήμερα (σ.σ. χθες), όπως εμείς. Ήταν ένας πραγματικός τελικός και μας νίκησαν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τους εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα σεζόν.

Τώρα, σε όλους τους φίλους της Αλκής, θέλω να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, κάθε μέρα ένιωθα την αγάπη τους. Για εμένα αυτό είναι το πιο πολύτιμο πράγμα που μπορείς να εισπράξεις από άλλους ανθρώπους. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο τη νέα σεζόν και να επιστρέψετε άμεσα στην πρώτη κατηγορία ξανά. Το αξίζετε. Σας αγαπώ όλους.