Φόρμα αναζήτησης

Παίρνει σειρά ο επιτελικός στον Ολυμπιακό

Ό,τι γράψαμε στα μέσα της θερινής μεταγραφικής περιόδου επιβεβαιώνεται, όσον αφορά το θέμα στελέχωσης του ρόστερ στον Ολυμπιακό.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι περίμενε μέχρι το τελευταίο διάστημα της μεταγραφικής περιόδου προκειμένου να βρει τους ιδανικούς ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις – κλειδιά.

Χθες επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Τογκολέζου επιθετικού Τζόναθαν Αγιτέ, ενώ η επόμενη μεταγραφή θα αφορά οπωσδήποτε επιτελικό μέσο, που θα έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει και ανασταλτικά.

Υπάρχει ήδη ποδοσφαιριστής που βολιδοσκοπείται, όμως για να περάσει το κατώφλι του Προμαχώνα πρέπει να ικανοποιήσει τον Πάμπο Χριστοδούλου στα επερχόμενα φιλικά παιχνίδια.

Το τακτακαλίτικο σωματείο προγραμμάτισε δύο φιλικά, καθώς ο αγώνας με τη Δόξα για τη δεύτερη αγωνιστική είναι σε δύο Σαββατοκυρίακα και θα χρειάζεται τεστ ετοιμότητας ενόψει των επίσημών του υποχρεώσεων.

Αρχικά θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ στην «Αρένα» αύριο Πέμπτη 22/8 και με τον Ονήσιλο τη Δευτέρα 26 του μήνα, εφόσον διευθετηθούν τα διαδικαστικά για τη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς αναζητείται η έδρα που θα πραγματοποιηθεί.

Πάντως, ο σκόπελος της αδειοδότησης του Μακαρείου δείχνει να ξεπερνιέται και ο Ολυμπιακός αναμένεται σύντομα να δώσει την πρώτη του «παράσταση» μπροστά στο κοινό του.