Φόρμα αναζήτησης

Πάφος: Η ευκαιρία της να κερδίσει θέση

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 23/2)

Στην Πάφο…άφησαν στην άκρη τον θεσμό του κυπέλλου και έστρεψαν ήδη την προσοχή τους ξανά στο πρωτάθλημα.

Το απογευματινό παιχνίδι (17:00) με τη Δόξα στο «Στέλιος Κυριακίδης» θεωρείται πολύ σημαντικό για την Πάφο, αφού αν νικήσει θα ξεπεράσει τη σημερινή της αντίπαλο στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας ταυτόχρονα στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Πάφος, η οποία προέρχεται από ισοπαλία στο πρωτάθλημα με την ΕΝΠ, θέλει να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Στις τάξεις των κυανολεύκων αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αφού απέναντί τους θα βρεθεί μια πολύ καλή ομάδα.

Την ίδια ώρα ο προπονητής των κυανολεύκων Ζέλικο Κόπιτς καλείται να κάνει την καλύτερη διαχείριση στο έμψυχο δυναμικό, δεδομένου ότι η ομάδα προέρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια και συνεπώς ο παράγοντας της κούρασης μπορεί να επηρέασε κάποιους από αυτούς.

Συνεπώς, δεν αποκλείεται σήμερα ο Κροάτης προπονητής να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

H oμάδα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της και δεν υπολογίζονται οι Λελιούκιν και Κουλς. Αμφίβολος είναι ο Ζάντερ που είχε πρόβλημα τραυματισμού και δεν έπαιξε ούτε στον κύπελλο με αντίπαλο την Ένωση.

Οι έντεκα επικρατέστεροι για το αρχικό σχήμα είναι οι ακόλουθοι: Moλ, Καρώ, Χολτ, Φιλιώτης, Ράσιτς, Φόλπρεχτ, Μπανκάρντ, Ντόβπνια, Ανγκούλο Λουλίνια, Νέμετς.