Φόρμα αναζήτησης

Πάφος FC: Συζήτησαν και έπονται ανακοινώσεις

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 26/5)

Ο Στίβεν Πρέσλι μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Λαρς Χάλεγκριν και τους συνεργάτες του έβαλαν μπρος τον προγραμματισμό και δουλεύουν καθημερινά με στόχο και σκοπό η Πάφος να παρουσιαστεί ενισχυμένη και σαφώς πιο ανταγωνιστική τη νέα σεζόν.

Το τελευταίο τριήμερο είχαν συναντήσεις με τους επενδυτές στη Ρίγα. Στη Λετονία συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον προγραμματισμό.

Οι χρηματοδότες και η διοίκηση της ομάδας φαίνονται αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση για να χτίσουν την ομάδα όπως την ονειρεύονται και εναποθέτουν τις απαιτήσεις τους στους Στίβεν Πρέσλι και Λαρς Χάλεγκριν.

Έχει ήδη εκπονηθεί ένα πλάνο γενικής αναμόρφωσης της ομάδας, και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες σε σύντομο διάστημα θα γίνουν γνωστές οι κινήσεις που προγραμματίζονται.

Ο στόχος για τη νέα περίοδο είναι η ομάδα να κτυπήσει με αξιώσεις μία θέση στην πρώτη εξάδα.

Η προετοιμασία ξεκινάει αρχές Ιουλίου στη Ρίγα, όπου θα γίνουν και κάποια δοκιμαστικά.

Το πιο πιθανό το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας να γίνει τόσο σε Σλοβενία όσο και σε Αυστρία. Στόχος είναι μέχρι τη μετάβαση της ομάδας στη Λετονία να είναι σε μεγάλο βαθμό κλειστό το ρόστερ.

Ήδη διάφορα ονόματα κυκλοφορούν, τόσο για Κύπριους όσο και για ξένους παίκτες. Σύντομα αναμένονται να προκύψουν και σχετικές ανακοινώσεις.

Θεωρείται δεδομένο ότι το ρόστερ αλλάζει σχεδόν ολοκληρωτικά και οι μεταγραφές θα ξεπεράσουν τις δεκαπέντε και τη φετινή περίοδο.

[bsa_pro_ad_space id=2][bsa_pro_ad_space id=1]