Φόρμα αναζήτησης

Πάφος: Έρχονται κι ενημερώνονται οι επενδυτές

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Δευτέρας 30/4)

 

Στην Πάφο αναμένονται μέχρι την Τετάρτη οι ιδιοκτήτες της ομάδας Σεργκέι Λομάκιν και Ντουμπόφ, που θα έχουν συνάντηση με τους στενούς τους συνεργάτες καθώς και με τον νέο τεχνικό διευθυντή Λαρς Χάλενγκριν.

Όλα θα τεθούν επί τάπητος και θα δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις γύρω από τον προγραμματισμό της ομάδας.

Έπαθαν και έμαθαν στην Πάφο, πιο δύσκολη η επόμενη σεζόν

Πάφος: Η επιλογή Χάλενγκριν και ο Σόρλοθ

Στόχος είναι φέτος να ξεκινήσουν νωρίς και οι παίκτες που θα έρθουν ή θα φύγουν να ενημερωθούν όσο πιο σύντομα γίνεται.

Γνωρίζουν ότι φέτος πρέπει να ανεβεί περισσότερο το μπάτζετ για να γίνει μια ομάδα σαφώς πιο δυνατή και ανταγωνιστική, αφού με δώδεκα ομάδες το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Πολυπόθητος στόχος είναι να καταφέρει η ομάδα να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα, σκοπός είναι οι Ρώσοι να βάλουν υπό τη σκεπή τους και όλα τα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας. Ο νέος τεχνικός διευθυντής θα έχει το γενικό πρόσταγμα και στις μικρότερες ομάδες της Πάφου. Πλέον πρέπει να βάλουν τεχνογνωσία στις ακαδημίες για να αναπτύξουν επιτέλους και δικούς τους ποδοσφαιριστές.

Αγωνιστικά, η Πάφος σήμερα δίνει έναν αδιάφορο αγώνα κόντρα στην Αλκή εντός έδρας. Αναμένεται ότι η τεχνική ηγεσία θα δώσει χρόνο και σε άλλους παίκτες. H Πάφος με νίκη θα ανεβεί στους 38 βαθμούς, όσους έχει και η Αλκή. Είναι ένα… μικρό κίνητρο ώστε μέσα από τα επόμενα δύο παιχνίδια να μπορέσει να την ξεπεράσει βαθμολογικά και να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση του ομίλου.