Φόρμα αναζήτησης

Ομόνοια: To «όχι» τον βάζει στο πωλητήριο

Η ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας προσπαθεί παράλληλα με τις βολιδοσκοποίησεις παικτών να προνοήσει και με τις ανανεώσεις συμβολαίων. Ειδικά κάποιων γηγενών παικτών. Από τους Κωνσταντίνο Παναγή και Μαρίνο Τζιωνή πήρε θετικές απαντήσεις, ωστόσο τον ίδιο δρόμο δεν ακολουθεί για την ώρα ο Φάνος Κατελάρης.

Όπως έγινε από χθες γνωστό, ο 23χρόνος μεσοαμυντικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις δύο προτάσεις της διοίκησης, λέγοντας ισάριθμα όχι. Οι προτάσεις αυτές προνοούσαν μακροχρόνιας διαρκείας συμβόλαιο (τεσσάρων χρόνων) και αυξημένες αποδοχές από τις υφιστάμενες.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, και εφόσον ο Κατελάρης δεν αποδεχθεί, τότε θα τεθεί υπό παραχώρηση. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Έτσι, προκειμένου να μην τον χάσει τζάμπα το επόμενο καλοκαίρι, του βάζει πωλητήριο.

Σαφώς και η Ομόνοια θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της, όμως με όρους που αυτή θέλει. Είναι ένα δικό της παιδί, προϊόν της ακαδημίας της, και ξέρει τι σημαίνει Ομόνοια.

Ο Κατελάρης τη χρονιά που ολοκληρώνεται λίαν συντόμως κινήθηκε στα ρηχά, όπως και οι περισσότεροι. Είχε επίσης και έναν τραυματισμό που τον πήρε ακόμα πιο πίσω. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 12 στο αρχικό σχήμα. Μέτρησε συνολικά 1.108 λεπτά.