Φόρμα αναζήτησης

Ομόνοια: Τα λέει με τα μέλη του συλλόγου ο Παπασταύρου

Με αφορμή την παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν, το δ.σ. του συλλόγου της Ομόνοιας ανακοίνωσε ότι αποφάσισε όπως πραγματοποιήσει εκδήλωση για τα μέλη του, την ερχόμενη Πέμπτη 29/08/2019 και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο «The Landmark» (πρώην Χίλτον).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και τα μέλη των πρασίνων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κ. Παπασταύρου και να συζητήσουν μαζί του, αφού αυτό δεν κατέστη δυνατό στην τελευταία γενική συνέλευση του συλλόγου.

Δικαίωμα να παρευρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου της Ομόνοιας που έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους μέχρι και τον Ιούνιο του 2019.

Όσα μέλη  του συλλόγου δεν έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους και επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους μέχρι τις 28/08/19 και ώρα 13:00 ή την ημέρα της εκδήλωσης, σε συνεργείο είσπραξης μελών που θα λειτουργήσει στον χώρο από τις 16:30.