Φόρμα αναζήτησης

Ομόνοια: «Όλοι υπό αξιολόγηση / Οι αποφάσεις στην ώρα τους»

Ανακοίνωση με αφορμή την έντονη κριτική που δέχεται τις τελευταίες μέρες ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου, εξέδωσε η Ομόνοια.

Οι πράσινοι αναφέρονται σε δημοσιεύματα που έχουν σχέση «με τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και στελέχη» και υπενθυμίζουν ότι πάγια φιλοσοφία τους είναι πως όλοι ανεξαιρέτως στην ομάδα βρίσκονται υπό διαρκή αξιολόγηση, ενώ προστίθεται πως οι αποφάσεις λαμβάνονται στην ώρα τους.

Πάντως, η ανακοίνωση δεν διαψεύδει πως υπάρχει θέμα προπονητή στο τριφύλλι, χωρίς ούτε πάντως να το επιβεβαιώνει, ενώ καταληκτικά η διοίκηση της Ομόνοιας απολογείται στον κόσμο για την «απαράδεκτη», όπως τη χαρακτηρίζει, εμφάνιση απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Διαπιστώνονται αρκετά δημοσιεύματα ή αναφορές σε σχέση με τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας μας.
 
Υπενθυμίζουμε την πάγια φιλοσοφία μας πως όλοι ανεξαιρέτως στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υπό διαρκή αξιολόγηση, είτε πρόσωπα, είτε διαδικασίες. Οι αποφάσεις λαμβάνονται στην ώρα τους και πάντοτε με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας μας.

Απευθυνόμενοι στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θέλουμε να απολογηθούμε για την απαράδεκτη εμφάνιση και το αποτέλεσμα στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.