Φόρμα αναζήτησης

Ομόνοια: Η επόμενη μέρα… έφτασε! (όλα τα δεδομένα ενόψει εκλογικής)

 

Σήμερα θα διεξαχθεί η εκλογική συνέλευση της Ομόνοιας, που είναι η πιο κρίσιμη των τελευταίων πολλών χρόνων.

Οι δύο συνδυασμοί καθώς και οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι που διεκδικούν εκλογή στο νέο διοικητικό συμβούλιο, ολοκλήρωσαν την… προεκλογική τους εκστρατεία και η αγωνία για το αποτέλεσμα της συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, έχει κορυφωθεί.

Το αρνητικό είναι πως το πράσινο οικοδόμημα έχει… χωριστεί σε πολλά και διάφορα μέτωπα και το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο.

Στη συνέλευση θα αναλυθούν εν συντομία οι πυλώνες στους οποίους οι συνδυασμοί και οι ανεξάρτητοι στηρίζονται ώστε να πείσουν τα μέλη να τους εμπιστευτούν.

Πέραν της εκλογικής διαδικασίας, τα μέλη θα ζητήσουν… απαντήσεις από το απερχόμενο συμβούλιο για την τραγικότερη πορεία της ομάδας στην ιστορία της σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και για το οικονομικό που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Από τα 2020 εγγεγραμμένα μέλη, ούτε τα μισά δεν έχουν δικαίωμα ψήφου!

Τα βιογραφικά των 33 υποψηφίων της Ομόνοιας

 

Η ομάδα του επενδυτή Σταύρου Παπασταύρου ελπίζει να εκλεγεί φουλ, αλλά είναι ορατό το ενδεχόμενο να μη γίνει αυτό. Αφού περάσει ο συνδυασμός Παπασταύρου, τότε θα «τρέξει» τις προσπάθειες για εταιρεία.

Από την άλλη ο συνδυασμός «Πορεία Αλλαγής», που στηρίζεται από τη Θύρα 9, απαρτίζεται από 11 άτομα και έτσι και αλλιώς θα πρέπει να συνεργαστεί με άλλους στην περίπτωση που τα μέλη τούς δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης. Είναι όμως αντίθετες οι απόψεις τους με τον άλλο συνδυασμό.

Τέλος, από τους ανεξάρτητους υπάρχουν άτομα που έχουν περάσει ξανά από αυτήν τη διαδικασία και μάλιστα έχουν διατελέσει και μέλη διοικητικών συμβουλίων.

Το ζητούμενο όμως είναι ένα. Μετά από αυτήν την εκλογική συνέλευση, ο σύλλογος να βγει ενωμένος και χωρίς εσωστρέφεια.

 

ΟΜΑΔΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Η πρόταση Παπασταύρου

Μήνυμα Παπασταύρου: «Να επιστρέψει η βασίλισσα στον θρόνο της!»

Λώρης Κυριάκου: «Όποιοι και να εκλεγούν θα είναι Ομονοιάτες»

Κυριάκου Λώρης, Γεωργίου Γιώργος, Παπαπέτρου Ματθαίος, Στυλιανού Στέλιος, Αργυρίδης Μάριος, Ιωάννου Φώτος, Ιωάννου Γιαννάκης, Πογιατζής Κούλλης, Πουμπουρής Πόλυς, Κκαϊλή Ελένη, Κυριακίδης Σωτήρη, Μιχαηλίδης Πανίκος, Κουντουρής Χριστόδουλος, Σταυρινού Στάθης, Χρίστου Λάμπρος.

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Οι βασικοί άξονες του πλάνου του συνδυασμού «Πορεία Αλλαγής»

H ανάλυση της πρότασης του συνδυασμού «Πορεία Αλλαγής» (vid)

Αλέκου Αλέκος, Αντωνίου Μάριος, Ευσταθίου Αδάμος, Μηνά Σκεύη, Παπέττα Αθηνά, Πιχίδης Γιώργος, Τσικουρής Αντώνης, Τσικουρής Σάββας, Φιλίππου Μιχέλης, Φιλίππου Φίλιππος, Χριστοδούλου Κυριάκος.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

Βασιλακκάς Στέλιος, Κωστανιάν Μπάρετ, Σάββα Νίκος (Μούζουρος), Στυλιανίδης Μαρίνος, Τραν Γιάννος, Χριστοδούλου Χριστόδουλος.

To ‘πε και το ‘κανε για τα δύο εκατομμύρια ο Ρόης Πογιατζής

Επίσημο το ενδιαφέρον Ρόη για Ομόνοια (το πλάνο του και τι ζητάει)