Φόρμα αναζήτησης

Ομόνοια: Συλλογή τροφίμων για την ομάδα «Αγκαλιάζω με Αγάπη»

Με αυτόν τον τρόπο το τριφύλλι συμπαραστάθηκε στον αξιοθαύμαστο αγώνα που επιτελεί η ομάδα η οποία φιλοξενήθηκε στο Θεωρείο 24 του ΓΣΠ [...]

Read More...

H Ομόνοια πραγματοποίησε με επιτυχία συλλογή τροφίμων για τις ανάγκες της ομάδας «Αγκαλιάζω με Αγάπη», πριν από την έναρξη του χθεσινού (10/2) αγώνα με τη Δόξα.

Με αυτόν τον τρόπο το τριφύλλι συμπαραστάθηκε στον αξιοθαύμαστο αγώνα που επιτελεί η ομάδα «Αγκαλιάζω με Αγάπη», η οποία φιλοξενήθηκε στο Θεωρείο 24 του σταδίου ΓΣΠ.

Πληροφορίες για την ομάδα «Αγκαλιάζω με Αγάπη»

Η Ομάδα «Αγκαλιάζω με Αγάπη» δημιουργήθηκε με σκοπό να αγκαλιάζει με αγάπη, να στηρίζει και να βοηθά συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις. Η ανάγκη αυτή μπορεί να προκύψει για ένα μικρό χρονικό διάστημα ή και περισσότερο. Η Ομάδα δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση όσους ζητούν βοήθεια, αλλά να συνεισφέρει ό,τι μπορεί για να απαλύνει τον πόνο που προκύπτει μέσα από τη στέρηση σε αναγκαία υλικά αγαθά. Κάτι που ίσως για εμάς να μοιάζει αχρείαστο, για κάποιον άλλο μπορεί να είναι αναγκαίο για να επιβιώσει! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, λοιπόν, στη μεγάλη αγκαλιά της αγάπης!

Facebook (public group): Αγκαλιάζω με αγάπη
Τηλέφωνο: 99-387549

Send this to a friend