Φόρμα αναζήτησης

Ολυμπιακός: Του Κατακλυσμού θα… βρέξει εξελίξεις

Καθοριστικό κρίνεται για τον Ολυμπιακό το τριήμερο του Κατακλυσμού σε επίπεδο μεταγραφικών κινήσεων, καθώς θα εισέλθουν στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις με στόχους που απασχολούν την τεχνική ηγεσία.

Μετά την απόκτηση του Εγιόνγκ Ενόχ, στο μαυροπράσινο στρατόπεδο βρίσκονται στο ακουστικό για απαντήσεις και από άλλους ποδοσφαιριστές στους οποίους υποβλήθηκαν επίσημες προτάσεις.

Οι επικεφαλής σε διοικητικό και τεχνικό κομμάτι έχουν επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Επομένως, αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις σε όλα τα ανοικτά μέτωπα, προκειμένου να οριστικοποιηθούν κάποιες συμφωνίες που αφορούν τη στελέχωση του βασικού κορμού του ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Πάμπος Χριστοδούλου και Ρούι Τζούνιορ βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο (8 του μήνα) στο δημοτικό στάδιο 25ης Απριλίου του Πεναφιέλ, όπου παρακολούθησαν τον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Ανγκόλα και Γουινέα Μπισάου, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Δύσκολο να εξαγάγει κανείς χρήσιμα συμπεράσματα για το ποιοι ποδοσφαιριστές πέρασαν από το τακτακαλίτικο μικροσκόπιο, αν συνυπολογίσουμε ότι ενσυνείδητα τηρείται σιγή ιχθύος από επίσημα χείλη και ότι υπήρξαν διαδοχικές διαψεύσεις ονομάτων από τον ισχυρό άνδρα των μαυροπράσινων Χριστόφορο Τορναρίτη.

Πάντως, οφείλουμε να πούμε ότι η διοίκηση του συλλόγου από την αρχή λειτούργησε με συνέπεια στα όσα αποφασίστηκαν, δηλαδή τίποτα να μην ανακοινώνεται προτού πέσουν οι υπογραφές σε συμβόλαια συνεργασίας, κάτι που συνέβη και στην περίπτωση του Ενόχ.

Νέα θα υπάρξουν και όσον αφορά το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Όλα συγκλίνουν στο γεγονός ότι δεν θα γίνει υπέρβαση σε αυτό το κομμάτι και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί σε οικονομικά πλαίσια που μπορεί εύκολα να καλύψει.

Το ίδιο θα συμβεί και με το γηπεδικό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, παρά τη δυσαρέσκεια για τις εγκαταστάσεις του Μακαρείου, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες για να φιλοξενούν τον ιστορικό και συνάμα πιστό κόσμο του Ολυμπιακού.