Φόρμα αναζήτησης

Ολυμπιακός: Ακόμη το σκέφτεται ο Πάμπος / Δεν υπάρχουν ξεγραμμένοι

Στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ ο Ολυμπιακός, εκεί που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του. Οι μαυροπράσινοι θα παραμείνουν στη Βαλκανική χώρα μέχρι και της 5 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στα πάτρια εδάφη.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει κάποιες σκέψεις για τους παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί κατά κύριο λόγο τη νέα χρονιά, όμως σαφώς και δεν έχει κατασταλάξει οριστικά στον βασικό κορμό, καθώς είναι ένας προπονητής που δίνει βαρύτητα στις προπονήσεις, οι οποίες μαζί με τις φιλικές αναμετρήσεις θα κρίνουν εν πολλοίς τις επιλογές του.

Ξεγραμμένοι δεν υπάρχουν, αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του. Αυτό μαρτυρούν άλλωστε οι συνεχείς δοκιμές που κάνει αλλά και ο αριθμός (25) των ποδοσφαιριστών που ταξίδεψαν στο Μπάνσκο.

Ο Ζιλμπέρτο Κορτές είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα περάσει από το μικροσκόπιο του 51χρονου τεχνικού. Πρόκειται για Κολομβιανό 24χρονο ακραίο οπισθοφύλακα, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ντεπόρτες Τολίμα με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Κολομβίας. Στη συνέχεια έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για την Πορτογαλία, όπου φόρεσε τα χρώματα της Πρεμέιρο Ντεζέμπρο (τρίτη τη τάξει κατηγορία της Πορτογαλίας).