Φόρμα αναζήτησης

Ο Τράττου έγινε… Τιμόθεος στο αλαλούμ με τους διαιτητές!

Ένας από τους περιζήτητους διαιτητές του φετινού πρωταθλήματος, ο Τιμόθεος Χριστοφή, κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Λεόντιο Τράττου... [...]

Read More...

Ένας από τους περιζήτητους διαιτητές του φετινού πρωταθλήματος, ο Τιμόθεος Χριστοφή, κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Λεόντιο Τράττου στο αποψινό (19:00) παιχνίδι της Πάφος FC με τον Ερμή Αραδίππου στο «Στέλιος Κυριακίδης». 

Όπως έγινε γνωστό, ο τελευταίος αν και αρχικά είχε οριστεί ως τέταρτος διαιτητής στο ντέρμπι της Λεμεσού, εν τέλει αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή να τοποθετητεί στο ιδιαίτερα σημαντικό -στην «υπόθεση παραμονή/υποβιβασμός» παιχνίδι ανάμεσα στις προαναφερθείσες ομάδες. 

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η απόφαση για αντικατάσταση του από το παιχνίδι του Απόλλωνα με την ΑΕΛ δεν αντιμετωπίστηκε με θετικό μάτιι από τον Λεόντιο Τράττου και έτσι αρνήθηκε να μεταβεί στην Πάφο επικαλούμενος λόγους αξιοπρέπειας. 

«Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Βασίλης Δημητρίου με βοηθους τους Ιωάννη Λαζάρου και Πέτρος Πέτρου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τιμόθεος Χριστοφή προς αντικατάσταση του Λεόντιου Τράττου. Παρατηρητής διαιτησίας, ο Κώστας Καπιτανής», ενημέρωνει επί αυτού η Ομοσπονδία. 

Send this to a friend