Φόρμα αναζήτησης

Ο απολογισμός των διεθνών της Ανόρθωσης

Με τον αγώνα της Εθνικής Γεωργίας (νίκη επί του Γιβραλτάρ με 3-2) το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης, με τον Λόρια να αγωνίζεται βασικός στη χθεσινή επικράτηση της εθνικής του.

Βασικοί τόσο στη νίκη επί της Δόξας με 2-0 όσο και στο ισόπαλο 1-1 με την Λευκορωσία αγωνίστηκαν οι διεθνείς με την Ελπίδων, Παναγιώτης Αρτυματάς, Κώστας Πηλέας και Παύλος Κορρέα.

Βασικός και στα δύο παιχνίδια (με Καζακστάν και Ρωσία) με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκε ο Κωστάκης Αρτυματάς, ενώ ο Μαργκάσα πέρασε και στα δύο ως αλλαγή. Βασικός αγωνίστηκε στον αγώνα με τη Ρωσία ο Μιχάλης Ιωάννου.

Βασικοί αγωνίστηκαν στην ισοπαλία χωρίς τέρματα της Εθνικής Γεωργίας με την Ιρλανδία οι Λόρια και Οκριασβίλι, με τον Νταουσβίλι να μένει στο πάγκο και στους δύο αγώνες της Εθνικής Γεωργίας.

Βασικός αγωνίστηκε στο φιλικό της Εθνικής Σλοβακίας με την Παραγουάη ο Μίχαλ Ντούρις, ο οποίος ωστόσο έμεινε στο πάγκο, στον αγώνα της Σλοβακίας με την Ουαλία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020.