Φόρμα αναζήτησης

Ντολ: «Με ξαφνιάζει – Λένε ότι έχει ευθύνη ο προπονητής αλλά κάποιοι πρέπει να παίζουν καλύτερα»

Παραδέχθηκε πως ο ΑΠΟΕΛ δεν έκανε καλό παιχνίδι και πρέπει να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Τόμας Ντολ, μετά τη νίκη με 2-0 επί της Δόξας στο ΓΣΠ, τονίζοντας πάντως πως ναι μεν λέγεται ότι έχει ευθύνη ο προπονητής όμως κάποιοι πρέπει να παίζουν καλύτερα, ρίχνοντας ουσιαστικά την ευθύνη στους παίκτες του.

Έπαιξε με τη φωτιά αλλά πήρε «δώρα» και δεν… κάηκε ο ΑΠΟΕΛ

Τα στιγμιότυπα του ΑΠΟΕΛ-Δόξα (video)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Ντολ:

«Δεν ήταν καλό παιχνίδι αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ευχαριστώ τον προπονητή της Δόξας για τα συγχαρητήρια.

Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε κατοχή όμως από τη μια στιγμή στην άλλη χάσαμε τον ρυθμό μας, δεν ήμασταν τόσο δυνατοί, το ένιωσε ο αντίπαλος και προσπάθησε να μας ισοφαρίσει.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Δεν σκέφτομαι το παιχνίδι της Πέμπτης τώρα, προσπαθώ ακόμα να επεξεργαστώ στο μυαλό μου το σημερινό παιχνίδι.

Με ξαφνιάζει να βλέπω στις προπονήσεις πόσο συγκεντρωμένοι είναι οι παίκτης και αυτό να μη συνάδει με τον αγώνα. Ίσως χρειαζόμαστε περισσότερη συγκέντρωση και δύναμη στις μονομαχίες.

Συνήθως είσαι χαρούμενος όταν κερδίζεις, όμως σήμερα δώσαμε εύκολες μπαλιές.

Φυσικά και πρέπει να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Όλοι λένε ότι έχει ευθύνη ο προπονητής, και εγώ έτσι έλεγα όταν ήμουν παίκτης, όμως κάποιοι πρέπει να παίζουν καλύτερα».