Φόρμα αναζήτησης

Νέα Σαλαμίνα: Το… πρέσινγκ σε Γκολομπάρτ και το ραντεβού με Μιντίκκη

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 16/6)

Κυρίως σε δύο μέτωπα έχουν επικεντρωθεί οι άνθρωποι της διοίκησης της Νέας Σαλαμίνας τις τελευταίες ώρες.

Το πρώτο και ενδεχομένως αυτό που έχει τον χαρακτήρα του πιο επείγοντος σχετίζεται με το κεφάλαιο Ρομάν Γκολομπάρτ. Και αυτό διότι ο Ισπανός οπισθοφύλακας έχει υποστεί έντονο πρέσινγκ το τελευταίο διάστημα προκειμένου να καμφθούν και οι τελευταίες αναστολές του και να πάρει την απόφαση αποχώρησης από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με νεότερες πληροφορίες, οι μεταγραφικές «σειρήνες» ηχούν ήδη στα αφτιά του εν λόγω αμυντικού, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτησή του, εκτός από τον Αστέρα Τρίπολης, φαίνεται πως έχει δείξει κι άλλη ομάδα του εξωτερικού.

Η διοίκηση της αμμοχωστιανής ομάδας είναι ενήμερη για την εξέλιξη αυτή, χωρίς όμως να προκύπτει ιδιαίτερη ανησυχία αφού ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους και για τη νέα περίοδο.

Μέχρι, ωστόσο, να ξεκαθαρίσει το σκηνικό, τα σενάρια θα δίνουν και θα παίρνουν αναφορικά με το μέλλον του πιο σταθερού αμυντικού της ομάδας την προηγούμενη χρονιά.

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Μιντίκκη, είναι έτοιμος τις προσεχείς ημέρες να ανοίξει νέα σελίδα στην καριέρα του, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δόξας Κώστα Χριστοδούλου.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, όντως ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε από τους διοικούντες την ομάδα της Αμμοχώστου να αποχωρήσει και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη λύση της συνεργασίας, ασχέτως εάν διατηρεί συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο. Το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στον έμπειρο αμυντικό και τους διοικούντες στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου το θέμα να κλείσει.

Εκκρεμότητες φυσικά υπάρχουν και με άλλους ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ (Χριστοφόρου, Κίνγκσλεϊ κ.ά.) όπως και με τον προγραμματισμό με νέους που θα έλθουν.