Φόρμα αναζήτησης

Νέα Σαλαμίνα: Ο Γκολομπάρτ και η… νέα πολιτική

Ορατό όσο παρά ποτέ είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Νέα Σαλαμίνα ο Ρομάν Γκολομπάρτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μακάμπι Νετάνια επανήλθε με νέα (τρίτη στη σειρά) βελτιωμένη πρόταση, δείχνοντας πόσο πολύ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της αυτόν τον πολύ καλό ποδοσφαιριστή.

Οι πιθανότητες να γίνει αυτό είναι πολλές, αφού η δεύτερη πρόταση των Ισραηλινών ήταν κοντά στα θέλω της Νέας Σαλαμίνας. Αυτονόητα, η τρίτη θα είναι ακόμα καλύτερη. Πλέον όλα τα δεδομένα είναι ενώπιον των διοικούντων της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να αποφασίσουν σύντομα.

Η απώλεια του Γκολομπάρτ, αν φυσικά έλθει, σαφώς και θα είναι τεράστια, ωστόσο υπάρχει ακόμα χρόνος για να εξευρεθεί άλλος καλός ποδοσφαιριστής για την άμυνα της Νέας Σαλαμίνας.

Από εκεί και πέρα, ο προγραμματισμός προχωρά στη Νέα Σαλαμίνα χωρίς να διαρρέουν ονόματα. Είναι αλήθεια πως οι ερυθρόλευκοι ακολουθούν μια νέα πολιτική φέτος σε σχέση με τον τομέα αυτό.

Οι στόχοι είναι γνωστοί μόνο στον προπονητή, στον τεχνικό διευθυντή και στους υπεύθυνους προγραμματισμού, γι’ αυτό και υπάρχει άλλο σκηνικό σε σχέση με τα τελευταία χρόνια όπου τα ονόματα διέρρεαν αμέσως και χαλούσαν εύκολα οι μεταγραφές.

Υπενθυμίζεται ότι αποκτήθηκε μέχρι στιγμής ο τερματοφύλακας Τάσος Κίσσας και ο κεντρικός αμυντικός Γιόρντι Σέζαρ Λόπεζ Ντελγκάδο.