Φόρμα αναζήτησης

Νέα Σαλαμίνα: Η απώλεια Γκολομπάρτ και οι πέντε κινήσεις

Μπορεί ο Ρομάν Γκολομπάρτ να είναι απώλεια για τη Νέα Σαλαμίνα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο η ερυθρόλευκη διοίκηση δεν μπορεί να αρνηθεί ρευστό στα ταμεία της που αγγίζει τις 150.000 ευρώ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πει «αντίο», αφού η πρόταση της Μακάμπι Νετάνια κρίθηκε ικανοποιητική. Για να δώσει όμως τελεσίδικα το πράσινο φως θέλει να πάρει όλο το ρευστό στα χέρια της, κάτι που η ισραηλινή ομάδα δεν θέλει, και ζητά όπως δοθεί το ποσό με δόσεις.

Η απόφαση όμως έχει ληφθεί και δύσκολα ο προπονητής Σάββας Πουρσαϊτίδης θα τον υπολογίζει για τη νέα περίοδο. Ο Γκολομπάρτ αποτέλεσε τη λήξασα περίοδο έναν από τους που έκαναν τη διαφορά και οδήγησαν τη Νέα Σαλαμίνα στην πρώτη εξάδα.

Οι πέντε κινήσεις

Με τα νέα δεδομένα, η ομάδα προγραμματισμού βρίσκεται πλέον στην αναζήτηση δύο παικτών για το κέντρο της άμυνας. Θα γίνει επίσης ενίσχυση στο κέντρο με έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει μεσοαμυντικά χαρακτηριστικά. Παράλληλα για να κλείσει το ρόστερ θα αποκτηθεί ένας ακραίος επιθετικός αλλά και ένας επιθετικός.

Η προετοιμασία αρχίζει ανεπίσημα την 1η Ιουλίου και μέχρι τότε πρέπει να γίνουν δύο με τρεις κινήσεις ακόμα.