Φόρμα αναζήτησης

Νέα προσπάθεια για Τσόκκο, προχωρά τον προγραμματισμό της Ένωσης ο Κοσμάς

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 16/6)

Στο Παραλίμνι ο πρόεδρος Γιώργος Τσόκκος επιμένει στην παραίτηση και την αποχώρησή του από τον προεδρικό θώκο της Ένωσης και η αγωνία καλά κρατεί.

Το διοικητικό τοπίο παραμένει θολό και αυτό προκαλεί μεγάλη ανησυχία. Ο ισχυρός παράγοντας των βυσσινί, παρά τις πιέσεις που δέχθηκε και στην τελευταία εκλογική συνέλευση για να παραμείνει, δεν πείσθηκε και το διοικητικό αδιέξοδο παραμένει.

Σε δύο διαδοχικές συνελεύσεις ο Γιώργος Τσόκκος επιμένει σε παραίτηση και ο προβληματισμός εντείνεται στο Παραλίμνι μιας και ο προγραμματισμός δεν μπορεί να προχωρήσει, τη στιγμή που όλες οι άλλες ομάδες έκαναν και τις πρώτες τους μεταγραφικές κινήσεις.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει προσπάθεια ώστε να γίνει νέα συνάντηση με τον Γιώργο Τσόκκο για να παραμείνει. Αν πάρει τις διαβεβαιώσεις που θέλει για να παραμείνει, καλώς.

Ένα άλλο σενάριο που κυκλοφορεί είναι να αναλάβει διοικούσα επιτροπή την οποία θα στηρίξει ο Γιώργος Τσόκκος.

Το άλλο σενάριο, να αναλάβει νέος πρόεδρος την εταιρεία, είναι κάτι που φαντάζει δύσκολο έως απίθανο τη συγκεκριμένη περίοδο. Στο μεταξύ, κυκλοφόρησε ότι ορίστηκε τριμελής επιτροπή για την εξεύρεση νέας διοίκησης, κάτι που επίσημα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Στο μεταξύ, «ανεπίσημα» ο προγραμματισμός συνεχίζεται με τον Γιώργο Κοσμά. Ο Κύπριος τεχνικός έχει τρέξει αρκετά θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό και αυτό που απομένει είναι η ανάδειξη νέας διοίκησης για να επισημοποιηθούν. Μέχρι τότε όλα θα κινούνται ανεπίσημα και όλα στην αβεβαιότητα.