Φόρμα αναζήτησης

Νέα ευκαιρία για συμπεράσματα στη Δόξα

Στη Δόξα Κατωκοπιάς η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Στόχος του Λούκα Χατζηλούκα και των συνεργατών του είναι η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια και ταυτότητα στο παιχνίδι της, μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τα επόμενα φιλικά παιχνίδια.

Στον τελευταίο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, η Δόξα έδειξε ότι θέλει ακόμη δουλειά, κυρίως σε θέματα τακτικής. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν αξιόλογες μονάδες και παίκτες ποιότητας.

Σήμερα Τετάρτη θα γίνει άλλος ένας φιλικός αγώνας με αντίπαλο την ομάδα της Αλκής. Η αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο της Δόξας Παλαιομετόχου και θα ξεκινήσει στις 18:00. Μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση της Αλκής, το σημερινό φιλικό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Θα αποτελέσει άλλο ένα γερό τεστ για την τεχνική ηγεσία, η οποία θα δοκιμάσει παίκτες, σχήματα και τακτικές για να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας, αλλά και το πού χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση για να δώσει βάρος στις επόμενες προπονήσεις μέχρι και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.