Φόρμα αναζήτησης

Να κολυμπήσει στα… βαθιά («βράζουν» για τον ορισμό)

Η Καρμιώτισσα φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ έχοντας τα προγωνστικά εναντίον της αλλά θα παλέψει για το κέρδος - Άναψαν τα λαμπάκια τους με Ψευδιώτη [...]

Read More...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 11/2)

 

Μετά το βατό πρόγραμμα, μπαίνει στα πιο δύσκολα από σήμερα η Καρμιώτισσα. Φιλοξενεί τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΖ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο τα προγνωστικά είναι εναντίον της κατά πόσον θα καταφέρει να κάνει τη «ζημιά» στον μεγάλο αντίπαλο. Στην ομάδα των Πολεμιδιών δηλώνουν ότι θα μπουν στο τερέν να παλέψουν το ματς και ό,τι ήθελε προκύψει.

Είναι από τις λίγες φορές που η ομάδα δεν έχει καμιά απουσία. Επανέρχεται ο Χρήστος Γουίλερ, ο οποίος πιθανότατα θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό τον αντικατέστησε ο Λοκόμπε. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Σάλιακας, κάτω από τα δοκάρια ο Ντραγκόγιεβιτς, κεντρικοί αμυντικοί οι Βοσκανιάν και Όστοϊτς, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να «σπάσει» το δίδυμο ο Λοκόμπε. Την τριάδα της μεσαίας γραμμής θα αποτελούν οι Αντάμοβιτς, Αρότσα και Πόλιανετς, ενώ αυτή της επίθεσης οι Μπάρμπαρο (αριστερά), Σταύρου (δεξιά) και ο Όρντος, ο οποίος θα βρεθεί στην κορυφή. Μετά από αρκετό καιρό θα μπουν αρκετά λεφτά στο ταμείο της ομάδας. Περιμένουν ότι θα πάει στο γήπεδο ικανοποιητικός αριθμός οπαδών του ΑΠΟΕΛ.

Άναψαν τα… λαμπάκια τους με Ψευδιώτη

Ο Κώστας Ψευδιώτης είναι ο «άρχοντας» της σημερινής συνάντησης. Πρόκειται για έναν διαιτητή ο οποίος τα είχε κάμει μαντάρα στον αγώνα της ομάδας των Πολεμιδιών με την ΑΕΖ Ζακακίου στο «Παφιακό» πριν δυο μήνες. Είχε σφυρίξει πέναλτι-φάντασμα εναντίον τους, ενώ είχε αποβάλει τον προπονητή Λιάσο Λουκά για διαμαρτυρίες. Φυσικά και άναψαν τα…λαμπάκια τους στην Καρμιώτισσα μόλις… διάβασαν το δελτίο Τύπου της ομοσπονδίας για τους ορισμούς της 23ης αγωνιστικής.

Send this to a friend