Φόρμα αναζήτησης

Mε τον Αμπρέου τους έκανε ήδη επτά η Δόξα

Με σταθερά βήματα συνεχίζεται ο προγραμματισμός στην Δόξα η οποία έκανε ακόμη μια μεταγραφή από την πορτογαλική αγορά.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Κατωκοπιάς απόκτησε τον 24χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Φελίπε Αγκούστο Αμπρέου, που αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο.

Από το 2013 ο Αμπρέου αγωνιζόταν στη Βιζέλα Πορτογαλίας με την οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 38 συμμετοχές, τρία γκολ κι άλλες τόσες ασίστ.

Τον παίκτη παρακολούθησαν αγωνιζόμενο τόσο ο Λούκας Χατζηλούκας όσο και ο Κώστας Καραβίδας στο τελευταίο τους ταξίδι στην ιβηρική χώρα, όπου σχημάτισαν μια πολύ καλή εντύπωση.

Ο Αγκούστο είναι η έβδομη μετεγγραφή καλοκαιριού για τη Δόξα, αφού μέχρι σήμερα η Δόξα έχει αποκτήσει τους Πατσέκο, Φρίμπονγκ, Περέιρα, Λοΐζου, Κίκο και Ευσταθίου.

Απ’ εκεί και πέρα, στο στόχαστρο βρίσκεται και ο Γιάννης Χατζηβασίλης, ενώ γίνεται  προσπάθεια για παραμονή του Βασίλη Παπαφώτη, ο οποίος ψάχνεται κυρίως στο εξωτερικό.

H προετοιμασία της Δόξας ξεκινάει στις 02 Ιουλίου στην Λευκωσία. Στις 16 Ιουλίου η προετοιμασία θα μεταφερθεί στην Κυπερούντα. Εκεί θα παραμείνει για τρείς εβδομάδες όπου με διπλές και τριπλές προπονήσεις θα κτιστεί η Δόξα της νέας χρονιάς.