Φόρμα αναζήτησης

Με την ίδια συνταγή ο Εγκωμίτης κόντρα στον Ολυμπιακό

Πιστός στην εφαρμογή του πλάνου που εμπιστεύεται συνεχώς από την αρχή της χρονιάς θα παραμείνει ο Γιώτης Εγκωμίτης.

Παρά την ήττα από την Ομόνοια και στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα παρατάξει την ομάδα του με την ίδια τακτική που μέχρι τώρα του έφερε έντεκα βαθμούς.

Ο Κύπριος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με ενισχυμένη τη μεσαοαμυντική γραμμή και θα επιδιώξει να κτυπήσει στην κόντρα. Μεγάλο του όπλο θα είναι και πάλι οι Κονέ και Μιγκελίτο που αποτελούν τα επιθετικά ατού της ομάδας και την ελπίδα για γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι Μάριος Ηλία και Γιώργος Παπαγεωργίου διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Ο πρώτος αγωνίστηκε ως αλλαγή στον αγώνα με την Ομόνοια και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Σε τέτοια περίπτωση, εκτός θα μείνει ο Κοστόφσκι. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, που στα τελευταία δύο παιχνίδια αγωνίζεται ως αλλαγή, ενδέχεται να προτιμηθεί στο αρχικό σχήμα αντί του Χουντόμπιακ.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ οι επιλογές θα είναι αυξημένες, μιας και επανέρχεται ο Μπόγιαν Μαρκόφσκι που εξέτισε την ποινή του.

Στον αγώνα με την Ομόνοια παρουσιάστηκαν κενά στα μετόπισθεν και ο Σκοπιανός αμυντικός θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας.