Φόρμα αναζήτησης

Με προσοχή και υπομονή ο Μουρίγιο – Οι Κατάλογοι της ΑΕΚ και οι Κύπριοι

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 16/6)

Στην ΑΕΚ υπάρχουν ελλείψεις στο ρόστερ όμως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μέχρι τη μετάβαση της ομάδας στην Πολωνία το ερχόμενο Σάββατο κάποιες θέσεις θα έχουν συμπληρωθεί.

Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι εύκολο τέτοια εποχή να βρεις στην κοινοτική αγορά διαθέσιμους ποδοσφαιριστές της αξίας ενός Καταλά ή ενός Λαρένα. Χρειάζεται προσεγμένο ψάξιμο και υπομονή στις διαπραγματεύσεις.

Έτοιμη για… επιστροφή στη δουλειά η ΑΕΚ

Τη δεδομένη στιγμή το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ απαρτίζουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Κατάλογος Α’: Τόνιο, Γκονζάλεθ, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Κάσες, Σάστρε, Χέφελ, Τέτε, Ακοράν, Γιάννου, Τρισκόφσκι, Τολμές και Ασούμπρε.

Το μέλλον του τελευταίου στην ομάδα είναι αβέβαιο παρά την επιστροφή του από τη Λαμία, όπου αγωνίστηκε δανεικός τους τελευταίους έξι μήνες. Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα Λαρένα.

Κύπριοι παίκτες: Χριστοδούλου (τερματοφύλακας), Αντωνιάδης, Θ. Ιωάννου.

Γίνονται προσπάθειες ώστε να αυξηθεί το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα.

Υπάρχουν, βέβαια, και οι νεαροί Κ. Αναστασίου, Κ. Κωνσταντίνου και ορισμένοι άλλοι, οι οποίοι αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή για την Πολωνία και να διεκδικήσουν θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Κατάλογος Β’: Τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ δεν διαθέτει ποδοσφαιριστή κάτω των 22 χρόνων που να συμπεριλαμβάνεται στον υπό αναφορά κατάλογο.

Οι προσπάθειες του Μουρίγιο είναι να εντοπίσει τουλάχιστον δυο πολύ καλές περιπτώσεις νεαρών, οι οποίοι θα θεωρούνται βασικές επιλογές στην 11άδα.