Φόρμα αναζήτησης

Με μοναδική επιλογή τη νίκη η Νέα Σαλαμίνα

Η Νέα Σαλαμίνα δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στον φετινό μαραθώνιο αφού στα πρώτα δύο παιχνίδια δέχθηκε ισάριθμες ήττες και έτσι στη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (19:00) επιβάλλεται να κερδίσει.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν θέλουν με τίποτα μέσα στο «σπίτι» τους να γευτούν την ήττα (προηγήθηκε αυτή με την Πάφο) αφού στη συνέχεια θα δυσκολέψουν αρκετά τα πράγματα και θα μεγαλώσει η μουρμούρα.

Ο προπονητής Σάββας Πουρσαϊτίδης προσπάθησε στο διάστημα της διακοπής να διορθώσει τα κακώς έχοντα και ευελπιστεί πως οι συστάσεις του θα πιάσουν τόπο και θα έρθει το ζητούμενο.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, θα γίνουν κάποιες αλλαγές καθώς ο Φουστάρ θα λείψει αναγκαστικά μιας και μπαίνει χειρουργείου ενώ ο Ελουντού ναι μεν είναι στην αποστολή όμως δύσκολα θα βρεθεί στην ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι. Η τριάδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Λαμπότ, Κύπρο Χριστοφόρου και Λόπες Ντελγκάδο. Οι Τσαμπούρης (δεξιά) και Κορέια (αριστερά) θα είναι στα δύο άκρα με τους Φάρσαντ Νουρ, Ιωάννη Κωστή και Σάσα Μαριάνοβιτς να απαρτίζουν το κέντρο. Στην επίθεση δίπλα από τον Κίνγκσλεϊ θα είναι ο Τζέι Σίμπσον.