Φόρμα αναζήτησης

Κρίσιμη μέρα για την Ένωση – Ξεκαθάρισμα ή παράταση;

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τετάρτης 19/6)

Αγωνία επικρατεί στην Ένωση για την επόμενη μέρα όσον αφορά τα διοικητικά.

Σήμερα (19:00) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Παραλιμνίου θα γίνει η νέα εκλογική συνέλευση της εταιρείας και η οποία θα είναι ανοικτή για όλους τους φίλους της ομάδας, κάτι που δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Πάντως, επειδή ακούγονται και διαδίδονται πάρα πολλά στο Παραλίμνι για το εάν μένει ή φεύγει ο πρόεδρος Γιώργος Τσόκκος, σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα των βυσσινί, δεν μπλοφάρει και επιμένει για παραίτηση.

Ο πρόεδρος δεν παίζει κανένα παιχνίδι, αφού φαίνεται ότι είναι απογοητευμένος με πολλά και διάφορα πράγματα. Θα γίνει συνάντηση με το Δημαρχείο σε μια ύστατη προσπάθεια να μεταπεισθεί ο πρόεδρος και να παραμείνει.

Όλοι θέλουν την παραμονή του Γιώργου Τσόκκου και καταβάλλεται πολύπλευρη προσπάθεια για να μεταπεισθεί.

Δεν μπορεί από μόνος του να σηκώσει όλο το βάρος. Τα δύο τελευταία χρόνια ο πρόεδρος σήκωσε μόνος του όλο το βάρος. Νιώθει και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα.

Αυτό που θα πρέπει, όμως, να ξεκαθαριστεί, και ειπώθηκε μάλιστα και στην τελευταία συνέλευση, είναι πως όσο δεν εκλέγεται νέα διοίκηση, τη ευθύνης της εταιρείας και κατ΄ επέκτασιν της ομάδας, συνεχίζει να την έχει ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Τσόκκος. Για να αποχωρήσει από την προεδρία της εταιρείας θα πρέπει να εκλεγεί νέος πρόεδρος.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, όσο δεν προκύπτει διάδοχη κατάσταση, ο Γιώργος Τσόκκος παραμένει στην προεδρία της εταιρείας και εξακολουθεί να έχει και την ευθύνη της ομάδας.