Φόρμα αναζήτησης

Κοσμάς: «Τι να πω, δεν μπορούμε να ανοίξουμε πολύ το στόμα μας»

Παράπονα για το δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης εξέφρασε ο προπονητής της Ένωσης, Γιώργος Κοσμάς, μετά την ήττα με 2-1 από την «Κυρία» στο Παραλίμνι, τονίζοντας πάντως πως η ομάδα του δεν θα σκύψει το κεφάλι και θα συνεχίσει την προσπάθεια για να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κοσμάς:

«Έγινε καλό παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση είχε κατοχή, εμείς προσέξαμε να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου και να δημιουργήσουμε ρήγματα στην αντεπίθεση. Δυστυχώς ήρθε ένα γκολ από λάθος δικό μας σε κρίσιμο σημείο, μετά αλλάξαμε κάποια πράγματα και η απόδοση ανέβηκε κατακόρυφα.

Προσπαθήσαμε και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε καλές ευκαιρίες, πετύχαμε ένα ωραίο γκολ αλλά δυστυχώς ήρθε το δεύτερο γκολ που… τι να πω… το στόμα μας δεν μπορούμε να το ανοίξουμε πολύ. Ούτε το δίκαιο μας δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά. Ένα γκολ στο οποίο νομίζω ότι έγινε κάποιο λάθος. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πολλές φορές κάνουν λάθη οι παίκτες, πολλές φορές κάποιοι άλλοι. Είναι κρίμα πραγματικά.

Δεν σκύβουμε το κεφάλι, αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και το έδειξε και σήμερα, ειδικά στο δεύτερο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η προσπάθεια ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη όμως αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω η ομάδα θα βρει τον δρόμο που θέλει και θα πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται. Είναι κρίμα τρία παιχνίδια δεν πήραμε τίποτε και είναι άδικο για την προσπάθεια που κάναμε. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση και ότι καλύτερο».