Φόρμα αναζήτησης

Κορομίας: «Η απάντηση είναι απλή»

Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Απόλλωνα στην εκδίκαση της ένστασης των Λεμεσιανών κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση, Ανδρέας Κορομίας, μετά την ολοκλήρωση της νέας διαδικασίας που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΚΟΠ το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ολοκληρώθηκε το «επεισόδιο Νο2» – Τη Δευτέρα η απόφαση

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Κορομίας:

«Έχει τεθεί ενώπιον του αθλητικού δικαστή ένα νέο έγγραφο το οποίο το έθεσε και ενώπιον των δικηγόρων των δύο πλευρών. Ο αθλητικός δικαστής ανέβαλε την υπόθεση για τη Δευτέρα και για ό,τι ενδεχομένως προκύψει μέχρι τη Δευτέρα, η οποία είναι και η τελική ημερομηνία όπως μας είπε για να εκδώσει την απόφαση, ότι εκ νέου προκύψει θα μας το θέσει, ή θα αποφασίσει με αυτά που έχει ενώπιόν του.

Μιλάμε για αναβολή της διαδικασίας έκδοσης της απόφασης η οποία εκκρεμεί, ακόμη δεν έχει εκδοθεί κι εφόσον δεν έχει εκδοθεί δικαιούται ο αθλητικός δικαστής να λάβει υπόψην του ο,τιδήποτε τεθεί ενώπιόν του νοουμένου ότι βέβαια θα το θέσει κι ενώπιον των δικηγόρων των δύο πλευρών. Θα μας ειδοποιήσει ο ίδιος.

Η αγόρευση η δική μας παραμένει η ίδια, είναι ξεκάθαρη, το δήλωσε και ο πρόεδρος του ΚΟΑ νομίζω ότι είναι απλή η απάντηση».