Φόρμα αναζήτησης

«Κομπλέ» στο Παραλίμνι η Νέα Σαλαμίνα, τρίβει τα χέρια ο Πουρσαϊτίδης (pic)

«Κομπλέ» και με πίστη στις δυνατότητες της θα εκδράμει η Νέα Σαλαμίνα για το «Τάσος Μάρκου», όπου την Κυριακή (20/10, 17:00) θα αντιμετωπίσει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ένα παιχνίδι καθοριστικό για το μέλλον της στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα μεταβεί στο Παραλίμνι με πλήρη σύνθεση, που σημαίνει ότι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, θα είναι σε θέση να παρατάξει την ισχυρότερη ενδεκάδα.

Ύστερα από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές, οι ερυθρόλευκοι μετρούν δύο νίκες και τρεις ήττες, με αποτέλεσμα να καθίσταται αναγκαία η κατάκτηση των βαθμών προκειμένου να ανέλθουν βαθμολογικά.

Η σημερινή ενημέρωση για τα αγωνιστικά δεδομένα αναφέρει τα εξής: «Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο την Ε.Ν.Π στο στάδιο Τάσος Μάρκου στις 17:00.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας προπονήθηκαν κανονικά κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού μας Σάββα Πουρσαιτίδη.

Η σημερινή προπόνηση περιείχε παιχνιδάκια σε μικρούς χώρους. Οι ποδοσφαιριστές μας καλούν τους φίλους του σωματείου μας να στηρίξουν την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας στο πολύ δύσκολο Κυριακάτικο αγώνα».