Φόρμα αναζήτησης

«Κόλλησε» και καθυστερεί ο προγραμματισμός στον Απόλλωνα

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 16/6)

Στον Απόλλωνα κάπου έχουν… κολλήσει στα ίδια ζητήματα τις τελευταίες εβδομάδες.

Πουλά παραπάνω η υπόθεση του Βαλεντίν Ρομπέρζ, αν και η υπόθεση του Γάλλου παίκτη ουσιαστικά είναι «τελειωμένη», από τη στιγμή που ο ίδιος δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα.

Κουραστικό έχει καταντήσει για τους οπαδούς της ομάδας το σίριαλ με τον Καμερουνέζο Άρνο Τζουμ. Είναι προφανές ότι άρεσε στους τεχνικούς υπεύθυνους ο Καμερουνέζος χαφ, ωστόσο διερωτώνται πολλοί αν αξίζει τον κόπο να τον περιμένουν τόσο πολύ.

Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στη διοργάνωση του Κόπα Άφρικα και μάλλον γι’ αυτό «τρενάρει» η λήψη της οριστικής απόφασης. Αν ο ποδοσφαιριστής διακριθεί στους αγώνες της Εθνικής Καμερούν, ίσως δεχθεί κι άλλες, πιο συμφέρουσες προτάσεις από άλλες ομάδες.

Είτε το παραδέχεται είτε όχι ο διευθυντής ποδοσφαίρου Πέτρος Κονναφής, υπάρχει σχετική καθυστέρηση στην ολοκλήρωση μεταγραφών για θέσεις-κλειδιά. Οι κυανόλευκοι αναζητούν κι έναν πρωτοκλασάτο κεντρικό επιθετικό. Προχθές ο υπεύθυνος επικοινωνίας Φανούριος Κωνσταντίνου δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι έχουν κοινοποιήσει προτάσεις σε δύο επιθετικούς και αναμένουν απαντήσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πλάνο ενίσχυσης προνοεί και την απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ (θα είναι για τον κατάλογο Β’) και ενός ακόμα τερματοφύλακα (επίσης κάτω των 22 χρόνων). Κάπου έχει «κοιμηθεί» κι αυτό το ζήτημα τις τελευταίες μια-δυο εβδομάδες. Ίσως μέχρι την Τρίτη, που αρχίζει προετοιμασία η ομάδα, να κλείσει ο δεύτερος κίπερ.