Φόρμα αναζήτησης

Καταγγέλλει τον Απόλλωνα στη FIFA ο Ζάντερ Σαντάνα

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε χθες η είδηση ότι ο αριστερός μπακ του Απόλλωνα Ζάντερ Σαντάνα υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα το οποίο θα τον κρατήσει εκτός του αυριανού τελικού με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ (18:30). Κι αυτό γιατί πρόκειται για έναν παίκτη που είχε σχεδόν μόνιμη θέση στην ενδεκάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Politis Sports, εδώ και λίγο διάστημα οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες ο δικηγόρος του 29χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ απέστειλε επιστολή στη FIFA και στην ΚΟΠ, στην οποία αναφέρει ότι ο πελάτης του ενημέρωσε στελέχη της διοίκησης του Απόλλωνα ότι προτίθεται να αποδεχτεί πρόταση από ξένη ομάδα, γι’ αυτό και ζήτησε να του παραχωρηθεί γραπτώς βεβαίωση ότι το συμβόλαιό του εκπνέει τέλος Μαΐου.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στην επιστολή, ο Ζάντερ άκουσε με έκπληξη τους διοικούντες να του αναφέρουν ότι είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά (2018-19), το οποίο, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται ο παίκτης, ζήτησε να δει χωρίς να γίνει αποδεκτό το αίτημά του.

Ο Ζάντερ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει συνάψει συμφωνία και για τον επόμενο χρόνο, γι’ αυτό και ενημέρωσε σχετικά τον δικηγόρο του.

Μάλιστα, ο παίκτης αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά αν ο Απόλλωνας δεν επισυνάψει το συμφωνητικό μεταξύ των δύο πλευρών.

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η θέση του επίσημου Απόλλωνα, από τον οποίον υποστηρίζουν πως ο Βραζιλιάνος διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.