Φόρμα αναζήτησης

Ίσως η τελευταία ευκαιρία για τον Ερμή

Μετά την τελευταία ήττα από την Αλκή, ο Ερμής βρίσκεται σε ακόμη πιο δύσκολη θέση αφού συνεχίζει να βρίσκεται… απομονωμένος στην τελευταία θέση, ενώ οι αγωνιστικές λιγοστεύουν.

Ο σημερινός αγώνας με την Ένωση στο «Αμμόχωστος» παίρνει χαρακτήρα «τελικού» για τους «φτεροπόδαρους» αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα είναι καταστροφικό.

Ο Ερμής είναι στον πάτο της βαθμολογίας με 13 βαθμούς και αν θέλει να ελπίζει σε αντιστροφή της κατάστασης πρέπει απαραίτητα σήμερα να κερδίσει τους βυσσινί για να μειώσει τη διαφορά από αυτούς στους πέντε βαθμούς.

Αν τα καταφέρει, παρότι τα πράγματα θα παραμείνουν δύσκολα, θα μπορεί να αισιοδοξεί σε καλύτερες μέρες, ωστόσο σε αντίθετη περίπτωση και ειδικά σε περίπτωση ήττας η ομάδα της Αραδίππου θα αρχίσει να συμβιβάζεται με την ιδέα της συμμετοχής στη Β΄ Κατηγορία.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο Χρύσης Μιχαήλ δούλεψε εντατικά στις αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα και ευελπιστεί σήμερα οι ποδοσφαιριστές του να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.