Φόρμα αναζήτησης

Ιδανικό πρελούδιο με Εφραίμ, ανανέωσε μέχρι το 2021

Κάτοικος Αρχαγγέλου θα συνεχίσει να δηλώνει, τουλάχιστον για την επόμενη τετραετία, ο Γιώργος Εφραίμ, βάζοντας τέλος στην αγωνία του φίλαθλου κόσμου των γαλαζοκίτρινων, που επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του στις τάξεις της ομάδας. 

Οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης με το διεθνή ασο είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό και μόλις σήμερα είχαν αίσιο τέλος, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την γαλαζοκίτρινη εταιρεία ο Κύπριος μεσοεπιθετικός έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του πρότεινε.

Ουσιαστικά ο 27χρονος ασος «εξαργύρωσε» την εξαιρετική περίοδο που διανύει στους πρωταθλητές και ο εκ των βασικών συντελεστών στις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων επιβεβαίωσε την επιθυμία του. 

Εξ ου και άπαντες στον Αρχάγγελο εξάρουν τη σημασία της παραμονής του, προκειμένου να ηγηθεί της προσπάθειας τα επόμενα, τουλάχιστον, χρόνια.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξης: 

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Εφραίμ.

Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και τον Μάιο του 2021.

Ευχόμαστε στον Γιώργο να συνεχίσει να έχει επιτυχίες με τον ΑΠΟΕΛ και να κατακτήσει ακόμα περισσότερους τίτλους με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.