Φόρμα αναζήτησης

Η Πάφος άλλαξε οριστικά σελίδα, πέρασε σε ρωσικά χέρια

Σε ρωσικά χέρια περνά και επίσημα από σήμερα η Πάφος FC, καθώς γνωστοποίθηκε η υλοποίηση της της συμφωνίας με τον Ρώσο Σεργκέϊ Λομάκιν [...]

Read More...

Σε ρωσικά χέρια περνά και επίσημα από σήμερα η Πάφος FC, καθώς γνωστοποίθηκε η υλοποίηση της της συμφωνίας με τον Ρώσο Σεργκέϊ Λομάκιν και έτσι το σίριαλ που κράτησε αρκετούς μήνες τελικά είχε αίσιο τέλος.

Πλέον, ενα σεβαστό ποσό που αγγίζει τις εκατόν χιλιάδες ευρώ εισέρευσε στα ταμεία του σωματείου και πληρώθηκαν όλα τα περσινά συμβόλαια που αφορούσαν τους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση του σωματείου:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΦΟΣ FC 2014 γνωρίζοντας και κατανοώντας την ανησυχία των μελών για τις εξελίξεις στην ομάδας μας, σας ενημερώνει ότι υλοποιήθηκε μέρος της συμφωνίας με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή, όπως αυτή αναλύθηκε στην τελευταία Γ.Σ. των μελών.

Εντός δεκαπέντε ημερών αναμένεται η επίτευξη ολοκλήρωσης της συμφωνίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της παφιακής ομάδας.

Εντός των επόμενων δεκαπέντε ημερών αναμένεται να εμβάσει και το υπόλοιπο ποσό της συμφωνίας που αγγίζει τις εκατόν πενήντα χιλιάδες ευρώ για να αποπληρωθούν άλλες υποχρεώσεις.

 

Send this to a friend