Φόρμα αναζήτησης

Γιάγκου: «Θα είναι συνταρακτικά αυτά που θα πω / Είχα πρόταση από ΑΠΟΕΛ»

Αποκαλύψεις που θα συνταράξουν υποσχέθηκε ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας του Απόλλωνα, Γιώργος Γιάγκου, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Όπως ανέφερε, θα παραχωρήσει δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ αποκάλυψε επίσης πως είχε πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, την οποία απέρριψε.

Διαβάστε τι δήλωσε στο «Κανάλι 6»:

«Δεν ήθελα να μιλήσω όταν αποχώρησα για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα. Ούτε σήμερα θα πω πολλά, αλλά θα μιλήσω σε δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Όσοι νομίζουν πως ξέρουν τι θα πω, τους καλώ να έρθουν. Θα είναι συνταρακτικά για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η αλήθεια είναι εκεί, αλλά το ψέμα πρέπει να το εφεύρεις. Δεν μπορώ να προβώ σε αποκαλύψεις τώρα. Οι ίδιοι γνωρίζουν τα πάντα. Το ποτήρι ξεχείλισε. Ο κόσμος του Απόλλωνα θα καταλάβει. Με αποδείξεις, στοιχεία και μαρτυρίες. Η εταιρεία έχει δικηγόρο τον αντιπρόεδρο των Αντώνη Γλυκή, αλλά να μην ξεχνάμε ότι η εταιρεία έχει γενικό διευθυντή τον Γιώργο Παπαγιάννη που δεν λέει ψέματα. Όλοι θα δώσουν καταθέσεις.

Βγάζω πικρία γιατί λέγονται κάποια πράγματα εναντίον μου στα γραφεία της εταιρείας του Απόλλωνα από τον πρόεδρο της εταιρείας Νίκο Κίρζη, τον αντιπρόεδρο Φάνο Κιννή και τον πρόεδρο του σωματείου Μαρίνο Ευσταθίου. Να ελεγχθούν τα οικονομικά του σωματείου».

Για το αν έχει πρόταση από το ΑΠΟΕΛ, απάντησε: «Είχα πρόταση από το ΑΠΟΕΛ αλλά την απέρριψα. Δεν με βολεύει ο δρόμος. Είμαι επαγγελματίας, κάπου πρέπει να δουλέψω. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω φέτος στο ΑΠΟΕΛ».