Φόρμα αναζήτησης

Για πάντα στην ΑΕΚ ο Καταλά: «Ίδια φιλοδοξία με την 1η χρονιά» (video)

Ήταν αναμενόμενο, πλέον είναι και επίσημο: Ο Νταβίντ Καταλά συνεχίζει στην ΑΕΚ Λάρνακας για όγδοη σερί σεζόν!

Οι κιτρινοπράσινοι ανακοίνωσαν το πρωί της Πέμπτης την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας για ακόμη έναν χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο 38χρονος Καταλά, που πριν από μία εβδομάδα σήκωσε το πρώτο του τρόπαιο με τους Λαρνακείς, κατέγραψε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες 5 στο κύπελλο, μετρώντας συνολικά περισσότερα από 3.000 λεπτά συμμετοχής, ενώ αγωνίστηκε και στα οκτώ προκριματικά παιχνίδια του Europa League.

Οι δηλώσεις του αρχηγού της ΑΕΚ για την ανανέωση:

 

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος. Μέσα σε μία βδομάδα πανηγυρίσαμε το Κύπελλο με όλη την οικογένεια της ΑΕΚ και σήμερα ανανέωσα το συμβόλαιο μου.

Είμαι πολύ ευγνώμων που εξακολουθούν να με εμπιστεύονται να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Είναι ευχαρίστηση μου που συνεχίζω και θα δίνω τα πάντα για την ομάδα. Δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα άλλο παρά μόνο δουλειά και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως κάνω από την πρώτη μου μέρα στην ΑΕΚ.

Έχω την ίδια φιλοδοξία όπως την πρώτη μου χρονιά στην ομάδα και υπόσχομαι δουλειά και συνεργασία με τους συμπαίκτες μου, την ομάδα, τον κόσμο για να μπορέσουμε να έχουμε ακόμη μία πετυχημένη σεζόν».