Φόρμα αναζήτησης

Φιλικό με το βλέμμα στους νέους για τον Εθνικό

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Παρασκευής 12/7)

Νέο δυνατό φιλικό, αυτή τη φορά με την Ανόρθωση στο Δασάκι στις 19:00 θα δώσει σήμερα ο Εθνικός.

Είναι το πρώτο εντός έδρας φιλικό και ουσιαστικά θα είναι και τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας που κτίζει ο Γιώτης Εγκωμίτης.

Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα κυρίως στα οκτώ νέα αποκτήματα της ομάδας. Οι Λαμπάν, Μιγκελίτο, Κοστόφσκι, Γκλομπάρτ, είναι μεταξύ των νέων αποκτημάτων που θα πέσουν περισσότερο τα βλέμματα πάνω τους, αφού πρόκειται για παίκτες που αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά στον Εθνικό.

Όπως και στο πρώτο φιλικό με την ΑΕΚ (1-1), έτσι και σήμερα ο Γιώτης Εγκωμίτης αναμένεται να χρησιμοποιήσει δύο ενδεκάδες μία σε κάθε ημίχρονο για να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Κύπριος τεχνικός θα έχει και σήμερα την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του Εθνικού απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Στο πρόγραμμα υπάρχει και φιλικό με τον Απόλλωνα πριν ο Εθνικός αναχωρήσει στις 22 Ιουλίου για τη Νάουσα, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.πρωτ

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις, ο Μάριος Ηλία θα αποκτηθεί αν μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα του κεντρικού αμυντικού.