Φόρμα αναζήτησης

Φεύγουν παίκτες-κλειδιά και έντονος προβληματισμός στην Αλκή

Στις 31 Μαΐου είναι ορισμένη η γενική εκλογική συνέλευση της Αλκής, οπόταν το νέο δ. σ. θα πάρει την τελική απόφαση για τον νέο προπονητή. [...]

Read More...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»

της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τετάρτης 30/5)

«Ξηλώνεται» η περσινή Αλκή και αυτό προκαλεί προβληματισμό στις τάξεις των φίλων της. Από την στιγμή, μάλιστα, που δεν ξεκαθαρίζει το διοικητικό σκηνικό στο σωματείο και ακόμα δεν έγινε πρόσληψη νέου τεχνικού σε αντικατάσταση του Σάββα Δαμιανού, ο προβληματισμός και η ανησυχία των πιστών οπαδών της «αθάνατης» αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Όπως έγινε γνωστό, ο πρώτος σκόρερ της Αλκής κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο (3ος σκόρερ του πρωταθλήματος), ο Βραζιλιάνος Φαμπρίτσιο Σάντος Σιμόες, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα Β΄ Kατηγορίας της Πορτογαλίας. Και τούτο, παρά την οικονομική πρόταση που του υπέβαλε η Αλκή για συνέχιση της συνεργασίας τους και την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής Χρίστος Τζιάμπος σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις είπε ότι η Αλκή έκανε στον Φαμπρίτσιο πρόταση συνεργασίας με αύξηση των απολαβών του κατά 50%, αλλά επιθυμία του 32χρονου φορ ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία. Έτσι, ο Φαμπρίτσιο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φαμαλικάο. Παρελθόν από την Αλκή θ’ αποτελέσει και ο Ντίλαν Ντουβεντρού, ο οποίος συζητά με ομάδα της Τουρκίας. Και στον Ντουβεντρού η Αλκή υπέβαλε συγκεκριμένη οικονομική πρόταση με αύξηση των απολαβών του, ωστόσο ο παίκτης φαίνεται πως προτιμά άλλες πολιτείες.

Θυμίζουμε, ότι παρελθόν από την Αλκή ήδη αποτελούν οι Μάατσι, Ρούκα και Ιτούα, όπως και ο Πάρντο, ο οποίος ψάχνει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους. Στις 31 Μαΐου είναι ορισμένη η γενική εκλογική συνέλευση της Αλκής, οπόταν το νέο διοικητικό συμβούλιο θα πάρει την τελική απόφαση για τον νέο προπονητή της ομάδας.

Send this to a friend