Φόρμα αναζήτησης

Εξέλιξη στην Ανόρθωση: Παραιτείται κι ανοίγει την πόρτα στον Πουλλαΐδη ο Λοΐζου!

Σημαντική εξέλιξη που διαφοροποιεί ολοκληρωτικά τα δεδομένα έχει προκύψει στην Ανόρθωση!

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του σωματείου των κυανολεύκων, Λούης Λοΐζου, γνωστοποίησε με γραπτή του δήλωση πως παραιτείται από τη θέση του, ώστε να διευκολύνει την επάνοδο του Χρήστου Πουλλαΐδη και να αναλάβει ο τελευταίος την εταιρεία.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν φτάσει σε οριστική ρήξη, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τη χθεσινή (20/4) ανακοίνωση του Πουλλαΐδη, ο οποίος άφησε να νοηθεί πως αποφάσισε οριστικά να μην αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος της «Κυρίας».

«Τα κορόιδα ήταν διατεθειμένα να πληρώσουν, αλλά όχι και να μας παρουσιάζουν απατεώνες»

Εντούτοις, ο Λοΐζου σημειώνει ότι του έχει γνωστοποιηθεί, από το περιβάλλον του 63χρονου επιχειρηματία, ότι αν παραιτηθεί, ο πρώην πρόεδρος της εταιρείας θα επανέλθει στις διαπραγματεύσεις.

Γνωρίζοντας λοιπόν πως δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν του Πουλλαΐδη για να μπορεί να καταστεί βιώσιμη η κατάσταση στην ομάδα, ο Λοΐζου παραιτείται κι ανοίγει τον δρόμο στον Πουλλαΐδη.

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης του Λοΐζου:

«Από την ημέρα της εκλογής μου στο αξίωμα του Προέδρου του συλλόγου ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ έταξα ως σκοπό μου να υπηρετώ μόνο τα ιδανικά και τις αξίες της μακρόχρονης Ιστορίας της και βεβαίως τα συμφέροντά της.

Λόγω του τεταμένου κλίματος που επικράτησε τον τελευταίο καιρό μεταξύ του Συλλόγου και του κου Πουλλαΐδη και επειδή μου γνωστοποιήθηκε από το περιβάλλον του ότι για να επανέλθει στις διαπραγματεύσεις,  προϋπόθεση είναι η παραίτησή μου, θέλοντας να διευκολύνω και να βοηθήσω τη διαπραγμάτευση, για την επάνοδο του κου Πουλλαΐδη, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να σταθώ εμπόδιο.

Άλλωστε, και κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης έθεσα την παραίτησή μου ενώπιον των μελών, επιβεβαιώνοντας ότι η ανιδιοτελής προσφορά δεν μετριέται με αξιώματα και καρέκλες. Αισθάνομαι και θα παραμείνω πιστός στρατιώτης στις υπηρεσίες ενός Συλλόγου που αποτελεί φάρο για όλους τους Αμμοχωστιανούς και όχι μόνο.

Η επάνοδος του κου Πουλλαΐδη στα διοικητικά της Ανόρθωσης, είναι εντολή της Γενικής Συνέλευσης, η οποία είναι απολύτως σεβαστή. Καλώ την επιτροπή επαφής και τον κο Πουλλαΐδη, όπως εργαστούν εντατικά προς άμεση επίτευξη συμφωνίας για το καλό της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Με βάση τα πιο πάνω και με συναίσθημα ευθύνης και απόλυτο σεβασμό προς τον μεγάλο κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου, η οποία θα κατατεθεί αύριο σε έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου .

Μετά τιμής

Λοΐζος Λοΐζου

Πρόεδρος Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου»